A Pannon a kézi Eb hivatalos szponzora

2004.11.19. 16:48
A 6. Női Kézilabda Európa-bajnokság hivatalos szponzora a Pannon GSM, a magyar női válogatott és a Magyar Kézilabda Szövetség főtámogatója lesz. A december 9-19. között Magyarországon sorra kerülő verseny támogatásáról a Pannon GSM a svájci székhelyű Infront Sports & Media nemzetközi sportmarketing-társasággal kötött megállapodást.
Az átfogó támogatási csomag magában foglalja a stadionokban látható, számítógép-vezérelt forgó reklámfelületen és a kezdőkörön való megjelenést, részvételi csomagokat, a hivatalos rendezvényjelzések használatát, a Pannon GSM szerepeltetését a bajnokság hivatalos kiadványaiban, valamint a Pannon GSM megjelenítését az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) honlapján, az EHF és az Infront által közösen üzemeltetett www.eurohandball.com-on.

"A Pannon GSM a közelmúltban hosszú távú, jelentős támogatás vállalásával tette le a voksát a nemzeti csapatok és a Magyar Kézilabda Szövetség mellett. A decemberi Női Kézilabda Európa-bajnokságra úgy tekintünk, mint igazán ünnepélyes alkalomra, amelynek révén a magyar csapat lehetőséget kap arra, hogy hazai pályán, a magyar szurkolók által teremtett, fergeteges hangulatban szerezzen még több örömet közönségének" - mondta Ove Fredheim, a Pannon GSM vezérigazgatója.

"Örömmel tölt el minket, hogy a Pannon GSM a növekvő népszerűségű, kétévente megrendezett sportesemény hivatalos támogatójává vált. Különösen jó hír, hogy Magyarország egyik vezető, a csúcstechnológiát képviselő vállalata mind a bajnokságot, mind Magyarország további sportsikereivel kapcsolatos reményeit támogatja, méghozzá hazai pályán" - nyilatkozta Oscar Frei, az Infront vezérigazgatója.

A Kiss Szilárd irányításával felkészülő magyar női kézilabda-válogatott időközben második felkészülési meccsén döntetlent ért el. A lányok csütörtökön - Békéscsabán - 25-21-re győzték le az olimpiai bronzérmes Ukrajnát, majd pénteken 26-26-os Gyulán nem sikerült az újabb siker kivívása. A félidőben még 16-14-re vezetett a magyar alakulat, a második félidőben viszont nem tudta megőriznie előnyét. A vendégek a vége előtt egy büntetőből egyenlítettek. A Pálingert nélkülöző magyarok támadójátéka a második harminc percre visszaesett.