Emánuel
3 °C
12 °C

Debrecenben lesz a II. Kézilabda Gála

2005.03.22. 15:42
A decemberben megrendezendő II. Kézilabda Gálára ismét a szurkolók állíthatják össze a jelenkor All Star-csapatait, de idén szavazhatnak a legvonzóbb magyar női és férfi kézilabdázóra is. A show műsort ezúttal szurkolói torna, valamint a debreceni kézisek, kosarasok és labdarúgók versenye szinesíti.
Az immár "hagyományosnak" tekinthető időpontban, december 30-án rendezik a II. Kézilabda Gálát. A tavalyi szegedi helyszín után ezúttal a debreceni Főnix-csarnokban kerül sor a nagyszabású show műsorra. Az All Star-csapatok tagjait idén is a szurkolók szavazhatják meg szeptember 15-étől a Gála honlapján (www.kezilabdagala.hu). Ugyanitt a szurkolók megszavazhatják a legvonzóbb magyar női és férfi kézilabdázót, akiknek kilétére a Gálán derül fény. Szintén Debrecenben adja át a Magyar Kézilabda Szövetség az Év Kézilabdázója-díjakat.

A Gála első sajtótájékoztatóján Ágai Kis András, a Szervezőbizottság elnöke, Sinka László, a Magyar Kézilabda Szövetség főtitkára, és Pajna Zoltán, Debrecen alpolgármestere aláírta az együttműködési megállapodást az eseményről. Idén különös aktualitást ad a debreceni helyszínnek két évforduló, hiszen a Debreceni Dózsa férficsapata harminc éve, 1975-ben nyert bajnokságot, míg a DVSC női csapata tíz esztendeje, 1995-ben nyerte el először az EHF-kupát.

A programban az All Star vegyescsapatok mérkőzésén, valamint a tavaly már megcsodált nosztalgiaválogatottak találkozóján kívül ügyességi versenyek is szerepelnek majd - utóbbiban a kézilabdázókon kívül a debreceni labdarúgók és kosárlabdázók is megmutathatják tudásukat. A debreceni, ferencvárosi, győri és dunaújvárosi drukkerek részvételével szurkolói tornára kerül sor.

Tavaszi hosszú hétvégék

Töltse az ünnepeket külföldön, London, Párizs, Róma városnézés, olasz hajóút, síelés Ausztriában.

Belföldi ajánlatok

Rengeteg gyönyörű helyet talál belföldi ajánlataink között.