Újra kézilabdagála - szépségversennyel

2005.09.20. 21:02
A tavalyi hatalmas sikerre való tekintettel idén is megrendezik idehaza a kézilabdagálát. Szeged után ezúttal a debreceni Főnix-csarnok ad otthont a december 30-i sportági ünnepnek és a szervezők megnyerték főszponzornak az E.on-t.

Korábbi sztárok és a jelen legjobbjai is megküzdöttek egymással tavaly az év egyik utolsó napján az I. Kézilabdagálán. A szervezők, látva a jó hangulatot és érzékelve a szegedi teltházas esemény közönségsikerét, idén még nagyobb szabású rendezvényt hoznak össze.

Csak apró változások

Nézegessen csinos kézilabdázókat!
Nézegessen csinos kézilabdázókat!
Ágai Kis András főszervező az eseménnyel kapcsolatos keddi budapesti sajtótájékoztatón hangsúlyozta, ezúttal is a múlt és a jelen legnagyobb csillagai csapnak majd össze, bár kisebb változás lesz az előző évi menetrendhez képest.

Csapó Erikáék ismét a pályán

A szegedi gálához hasonlóan ezúttal is két nosztalgiamérkőzésre kerül sor, de kifejezetten a helyszínhez kapcsolódnak majd a csapatok: a hölgyeknél a DVSC tíz esztendővel ezelőtt EHF-kupát nyert csapata találkozik a szintén évtizede világbajnoki ezüstérmes válogatottal. Az összecsapás érdekessége, hogy nincs "átfedés" a két együttes között, vagyis nincs olyan játékos, aki mindkét jubiláns alakulatnak tagja lett volna. A férfiaknál a Debreceni Dózsa 1975-ös magyar bajnokcsapata találkozik a nosztalgiaválogatottal.

Már lehet szavazni a résztvevőkre

Az esemény csúcspontja ezúttal is az All-Star-válogatottak csatája lesz. A mérkőzésre ismételten a közönség állíthatja össze a játékossorokat. Szavazni a gála hivatalos honlapján lehet, itt egyébként minden további információ megtalálható a gáláról.

A legszebbet is megválasztják

A szurkolók ezúttal nemcsak a legjobb játékosokra szavazhatnak, hanem a legszebbekre is, mivel egy úgynevezett "Tükröm, tükröm.." verseny is indul a honlapon. Itt a szervezők által kiválasztott 15 sportolóra lehet voksolni, férfi és női kategóriában egyaránt.

A gálára ezerötszáz forintba kerülnek a jegyek, amelyeket novembertől lehet megvásárolni.