E.ON Kézilabda Gála: Ünnepi 'munkában' a csapatkapitányok

2005.12.27. 15:54
Már az irányítók is elkeltek a december 30-i E.ON Kézilabda Gála All Star csapataiba. Kirsner Erika megszerezte a decemberi vb-legjobb irányítójának is megválasztott Görbicz Anitát, majd inkább hagyta "elveszni" Éles Józsefet, így viszont megtathatja magának a megszokott hatos mezt.

Karácsonykor sem tétlenkedtek az E.ON Kézilabda Gála All Star-mérkőzésének csapatkapitányai, mivel Kirsner Erika (Ászok) és Mezei Richárd (Királyok) az ünnep második napján is folytatták a választást.

Ezúttal az irányítók kerültek sorra, az FTC balszélsője Görbicz Anitát választotta, így a világ jelenlegi legjobb játékmestere az Ászok csapatát erősíti, de a Királyok sem járhatott rosszul, hiszen minden idők legeredményesebb magyar kézilabdázója, Siti Bea pedig Mezei Richárd együttesében szerepel majd.

Kirsner taktikázott a 6-os mezért

A férfi irányítók kiválasztása már taktikai csatát is hozott, hiszen Kirsner Erika mindenképpen meg akarta kaparintani a 6-os számú mezt, ezért Császár Gábort választotta a legendás 6-os, Éles József helyett, akit viszont Mezei Richárd mindenképpen csapatában kívánt tudni, ezért az alkudozás kölcsönös megelégedéssel végződött. Legközelebb Mezei Richárd "szaktársai", a beállók kerülnek sorra.

A Főnix-csarnokbeli gálára 1500 forintos egységáron korlátozott számban még kaphatók jegyek Debrecenben a Hódos Imre-sportcsarnok büféjében és az Apolló moziban.

Az All Star-keret további tagjai:
Beállók: Borbás Rita, Madai Petra, Gál Gyula.
Balátlövők: Tóth Tímea, Szűcs Gabriella, Mohácsi Árpád, Iker Romero.
Balszélsők: Kenyeres Fanni, Vadkerti Attila, Törő Szabolcs.
Edzők: Németh András (Királyok), Skaliczki László (Ászok).