E.ON Kézilabdagála: Mezei 'hazai' beállót választ

2005.12.28. 09:47
Már csak két poszt, a baloldali játékosok kiválasztása van hátra a december 30-i E.ON Kézilabdagála All Star-csapatainak kiválasztásában. A beállósok közül a féefiaknál nem kellett választani, míg a nők közül Kirsner a vb-t is megjárt Borbást választotta, míg Mezei a hazai pálya előnyét élvező Madait szerepeltetheti.

A beállók kiválasztásával immár öt poszton ismertek a december 30-i E.ON Kézilabdagála All Star-csapatai. A két csapatkapitány, a balszélső Kirsner Erika (Ászok) és a beálló Mezei Richárd (Királyok) közül ezúttal utóbbi posztja került sorra, így a férfiak közül a játékosok nem is választottak, Gál Gyula automatikusan az Ászok együttesébe került.


Kattintson!
A két női kerettag közül Kirsner Erika a világbajnokságon is szerepelt Borbás Rita mellett döntött, míg Mezei Richárd együttesébe a hazai pályán játszó Madai Petra került. Így már csak a balátlövők és a balszélsők vannak hátra.

Pénteken a Gála programja 13 órakor indul egy szurkolói tornával, majd 15.45-kor kezdődik a "nagyüzem": a női nosztalgiamérkőzésen a DVSC 1995-ös EHF-kupa-győztes csapata mérkőzik meg a tíz évvel ezelőtt vb-ezüstérmet nyert magyar válogatottal, míg az öregfiúk találkozóján a Debreceni Dózsa 1975-ös bajnokcsapata csap össze a Budapest All Stars korosztályos Európa-bajnok gárdájával, így a nézők a jelen klasszisai mellett újra láthatják Kökényt, Kocsist, Jeddit, Csapót, Varga Istvánt, Kovács Pétert és a többieket is.

A Főnix-csarnokbeli gálára 1500 forintos egységáron korlátozott számban még kaphatók jegyek Debrecenben a Hódos Imre-sportcsarnok büféjében és az Apolló moziban.

Az All Star-keret további tagjai:
Balátlövők: Tóth Tímea, Szűcs Gabriella, Mohácsi Árpád, Iker Romero.
Balszélsők: Kenyeres Fanni, Vadkerti Attila, Törő Szabolcs.
Edzők: Németh András (Királyok), Skaliczki László (Ászok).