Nenad Puljezevics: Nem vagyok boldog

2009.03.20. 10:07 Módosítva: 2009.03.20. 10:07
Nenad Puljezevics hiába a Pick-Szeged-szurkolók első számú kedvence, nem érzi boldognak magát csapatánál. A vezetőkkel több dologban is másképp gondolkodnak, és már abban sem biztos, hogy a következő idényben is ott akar védeni.

A szegedi szurkolók nem értik, mi történt első számú kedvencükkel, a kézilabdacsapat korábbi kapitányával, Nenad Puljezeviccsel. A csapat hívei hiányolják a kapus őrjöngéseit, hálószaggatását, és nem értik, miért a visszafogott viselkedés.

„Nincs nagy baj, de nem vagyok boldog” – nyilatkozta a délmagyar.hu-nak az érintett, aki tavaly év végén a válogatottságról is lemondott. Puljezevics elmondta, csapatkapitányként hiába voltak ötletei, elképzelései, ezek nem valósultak meg, így inkább lemondott posztjáról.

Tisztában van vele, hogy magánszámai sokszor lökést adnak a csapatnak, de mint elmondta, nem róla szól egy-egy meccs, hanem 14 kézilabdásról, akik a csapatot alkotják.

D  YT20081012025

Puljezevics elismerte, viselkedésében szerepet játszik, hogy hét éve van a csapatnál, és megfordult a fejében az eligazolás is. Még másfél évig köti szerződés a szegediekhez, télen beszélgetett is a hosszabbításról a vezetőkkel, de az álláspontok egyelőre távol állnak egymástól.

Ennek ellenére nem tartja elképzelhetetlennek, hogy 2010 után is a Szeged játékosa marad, bár erre szerinte kicsi az esély. Jelentkezők most is lennének, de mivel élő szerződése van, ki kellene őt vásárolni.

Puljezevics jelenlegi legfontosabb céljának a KEK megnyerését tartja, bár tisztában van vele, a Nordhorn és a Valladolid ellen nem lesz könnyű dolga a Pick-Szegednek.