Vilma
-7 °C
4 °C

Pálinger visszavonul, ETO-menedzser lesz

2012.02.23. 09:18

A magyar válogatott, valamint a Győri Audi ETO KC kapusa már 2009-ben, a hároméves szerződésének aláírásakor jelezte: ha az majd lejár, nem kívánja meghosszabbítani.

palinger

Hivatalosan nem jelentette be visszavonulását, a szerdai sajtótájékoztatón sem tette, de ahogy a totalsport.hu utalt rá, nem titok, hogy nem kapusként marad a klub kötelékében.

„Pálinger már eddig is az elnökség tagja volt, el fogjuk búcsúztatni, de egyelőre még van bőven feladat előtte, elég csak a pénteki, dániai BL-meccsre gondolni, és azzal sem árulok el nagy újdonságot, hogy milyen kupával a kezében szeretné befejezni” – mondta az Indexnek Szilágyi Andrea a klub sajtókapcsolatokért felelős menedzsere.

Hozzátette, a konkrét feladatát egyelőre nem jelölték ki a Győrnél, de a női kézilabda Bajnokok Ligájának fejlesztését fogja megkapni, abba a folyamatba fog bekapcsolódni.

A fejlesztési koncepciót ugyanis a győri klubelnök, Kelecsényi Ernő dolgozta ki - a legjobb nyolc csapattal már többször tárgyalt is -, és a sorozatot szeretnék ugyanolyan rangossá tenni, mint a férfiakét. Névadó szponzor egyelőre nincs, négyes döntő a férfiaknál van, a nőknél oda-visszavágós a finálé.

Pálinger pár napja úgy nyilatkozott, óvodát szeretne, és azért hagyja abba 33 évesen, mert egyetemre szeretne járni és családot szeretne alapítani.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.