X-akta lett a Nagy László-afférból

2012.05.01. 19:58

Nagy László, a Barcelona kézilabdázója Twitterén cáfolta, hogy el akarja hagyni jelenlegi klubját. Hétfőn még veszprémi ajánlatról számolt be a spanyol média. Már ott sem értik, mit akar elérni a játékos.

"Sohasem mondtam, hogy el akarom hagyni a Barcát. Ellenkezőleg, szándékomban áll a klubbal megújítani a szerződésemet, amely 2013-ig érvényes." - írta a Barca csapatkapitánya.

Az EFE spanyol hírügynökség hétfőn azt írta, Nagy közölte a klub vezetőivel, a Veszprém hajlandó lenne leigazolni és kivásárolni őt a szerződéséből hárommillió euróért.

Úgy tudjuk, hogy Nagy korábban nem tudott megegyezni a szerződéshosszabbításról a Barcával. A spanyol Marca szerint azért nem tudtak eleget kínálni neki, mert visszavágták a Barca költségvetését, így Nagynak is csökkenteni kell a fizetését.

A Nagyról megjelenő ellenmondásos híreket a spanyol média is nehezen tudja követni, a Marca aNagy-affért X-aktának nevezi publicisztikájában. Ők sem értik, hogy miért menne vissza Magyarországra, mikor minden Barcelonához köti, külföldiként a csapatkapitányi karszalagot is viselheti, és éppen pénteken kapta meg a spanyol állampolgárságot, így lehetővé válik számára, hogy a spanyol válogatottban szerepeljen a londoni olimpián.

A Barcelona szerdán tart sajtótájékoztatót, hogy megválik-e Nagytól vagy sem.