Már lehet jegyet venni a női kézi BL-döntőre

2014.02.27. 15:02

Elindult a jegyértékesítés a Papp László Budapest Sportarénában sorra kerülő kézilabda csúcseseményre, a női Bajnokok Ligája májusi négyes döntőjére. A magyar szövetség csütörtöki közleménye szerint a közel tízezer jegy több fázisban lesz elérhető a viadal internetes oldalán (www.ehfFINAL4.com), a szurkolóknak online, valamint személyes vásárlásra is lehetőségük nyílik.

A teljes, május 3-4-i hétvégére a belépők az internetes oldalon keresztül vásárolhatók meg, magyar és angol nyelvű útmutatás alapján. A legolcsóbb kétnapos belépő 9900, a legdrágább pedig 34 990 forint. Ezen kívül van 17 990 és 24 990 forintos kétnapos jegy is.

Az online jegyvásárláson kívül lehetőség nyílik személyes jegyvásárlásra is a Ticketpro 126 tagot számláló partnerhálózatában, amelynek tagjai a jegyiroda weboldalán megtalálhatók. A szervezők kiemelik, hogy a jegytulajdonosok egyetlen jegyet kapnak az egész hétvégére, amely mindkét napra érvényes, tehát nagyon fontos, hogy a második napra is megőrizzék azt. A címvédő Győri Audi ETO akár már most szombaton kiharcolhatja a négyes döntőbe kerülést.