Volt néhány furcsa és érdekes ítélet

2014.06.02. 11:09

Az MKB-MVM Veszprém a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjében szombaton kikapott 29-26-ra a THW Kieltől, majd vasárnap a harmadik helyet sem tudta megszerezni a Barcelonával szemben (25-26). A szurkolók, a játékosok és a vezetők szerint utóbbi vereségben nagy szerepük volt a fehérorosz bíróknak. 

Nagy László az MTI-nek azt mondta, csalódott, hogy nem sikerült győzniük a két mérkőzésükön, és erről nem feltétlenül csak a csapat tehet. „Volt néhány érdekes és furcsa ítélet velünk szemben, de ezzel mi, játékosok most nem akarunk foglalkozni. Önmagában jó érzés volt, hogy eljutottunk ide, és mindkét meccsen éreztük, van keresni valónk. Jövőre megint meg kell próbálni, okolunk a hibáinkból."

Carlos Ortega vezetőedző büszke arra, hogy együttese bejutott a Final Fourba, de ő is kiemelte: a negyediknél jobb helyezést is el lehetett volna érni. „A Kiel ellen is megvolt a lehetőség, de akkor több hiba csúszott a játékunkba. A Barcelona ellen viszont a bírói ítéleteket is fel kellett dolgoznunk, mert néha nem értettük, mit történik, miért úgy történik" – mondta.

A veszprémiek tiltakozásukkal az európai szövetséghez fordulnak, hogy vizsgálják ki a játékvezetők ténykedését.