Megőrült Gulyás passzától a riporter

2015.04.20. 10:42

Az MKB-MVM Veszprém idén is biztosította a helyét Európa legjobb négy kézilabda csapata között, és várhatja a Bajnokok Ligája négyes döntő keddi sorsolását.

A sorozatot kiíró európai szövetség (EHF) honlapján megválasztották a hét csapatát, ebbe egy veszprémi került: Renato Sulić. A hét legszebb góljai között nem akadt veszprémi, pedig Gulyás Péter és Christian Ugalde összjátéka láttán alig bírt magával a riporter.

Gulyás és Ugalde összjátéka

Ahogy a videón is látszik, Gulyás elsőre nem akart bevinni a labdát, pedig az előző veszprémi gólt is ő lőtte, amikor szintén vészkapus volt, és a találata után le tudott olyan gyorsan futni a pályáról, hogy még vissza is ért a helyére Mikler.

Szóval, másodszorra feltűnt neki, hogy Mikkel Hansen felkínálja neki a területet, Gulyás nekimegy, de most nem lő, hanem passzol, hogy a túloldalon a spanyol szélsőnek már csak az üres kapuba kelljen lőni. 

Remek gól volt, és mint kiderült, erre is előre készültek, mert így Gulyásnak több ideje marad a lefutásra. (Más kérdés, Mikkel Hansen a középkezdésből kihasználta, hogy üres a kapu, és oda lőtte a labdát.)

A négy között is szükség lesz ilyen figurákra, és a csapatnak egyre szélesebb a repertoárja, és a kölni négyes döntőig, május végéig még van idő, hogy újakat komponáljanak.