A Ferencváros elnézést kért a szendvicsdobáló, bárszéktolvaj drukkerei miatt

2016.04.11. 11:07

A Ferencvárosi Torna Club egy MTI-hez eljuttatott közleményben kért bocsánatot a női kézilabda csapat szurkolóinak hétvégi viselkedése miatt. 

Az FTC elnézést kér a Győri Audi ETO KC szurkolóitól, egy bábolnai kávézó személyzetétől, mindazoktól, akiket múlt héten szombaton az FTC szurkolóinak egy csoportja megsértett, akikben az ultrák viselkedése félelmet, megbotránkozást keltett, olvasható a közleményben. 

A drukkerek szombat délután a győri sportcsarnok lelátójáról söröspohárral, szendviccsel dobálták meg az ellenfél szurkolóit, a biztonsági embereket, verbálisan támadtak rá győri családokra. A szurkolók Bábolnán is balhéztak, és elloptak el egy bárszéket, amit a rendőrségnek kellett a távozó buszról visszaszerezni.

"Az FTC minden rendelkezésre álló eszközzel gátat kíván vetni a nézőtéri rendbontásoknak. Sajnáljuk, hogy még mindig vannak olyan szurkolóink, akik az ellenfél szimpatizánsait, családos embereket, gyermekeket fenyegetnek, zaklatnak, támadnak meg " - írta a klub a közleményben. 

A női Bajnokok Ligája-negyeddöntőjének szombati meccsén 40-23-ra nyert a Győr, és összesítésben 71-41-gyel jutott a final fourba.