Utolsó másodperces kapufán múlt a Fradi győzelme

2016.10.14. 22:49

Drámai végjáték után az FTC 27-27-es döntetlent játszott a Vardar Szkopje otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában, írja az MTI. Az utolsó másodpercben Szucsánszki Zita üres kapunál a kapufát találta el háromnegyed pályáról.

Eleinte jól tartotta magát a magyar csapat, ám a szünet előtti rohanásból jobban jött ki a Vardar, könnyen szerzett találatokkal háromgólos előnnyel vonult el a pihenőre.

A folytatásban már jobban játszott a Ferencváros, és a 41. percben emberelőnyben egyenlített (20-20). Továbbra is nagy volt a hajtás, Bíró Blanka bravúrosan védett, az 55. percben pedig sikerült fordítani. Emberelőnyben a szkopjei csapat dolgozta le hátrányát, majd az utolsó támadását elrontotta az FTC, így jöhetett a Vardar, amely ráadásul lehozta kapusát és plusz egy mezőnyjátékossal rohamozott.

Egy szabaddobást azonban a hazaiak játékosa a földre pattintott, ez szabálytalan, így pár másodperccel a vége előtt megkapta a labdát az FTC, ám Szucsánszki saját térfelének közepéről a kapufát találta el.

Női BL, B csoport, 1. forduló:

Vardar Szkopje (macedón) - FTC-Rail Cargo Hungaria 27-27 (17-14)

Szombaton játsszák:

Asztahanocska (orosz)-HC Leipzig (német) 15.00

C csoport:

Győri Audi ETO KC-Midtjylland (dán) szombat 19.30

CSM Bucuresti (román) - Rosztov Don (orosz) vasárnap 17.00