Heidi Löke visszatérhet Győrbe?

2017.11.13. 20:57 Módosítva: 2017.11.13. 20:57

A Győri Audi ETO KC beállója, Anja Althaus belső-oldalszalag-szakadást szenvedett a dán Midtjylland otthonában, ezért operálni kell, legkorábban február végén térhet vissza. A klub elnöke, Bartha Csaba a Sport TV Harmadik Félidő című műsorában elmondta, igazolnak új beállót, és felvetődött, hogy visszahoznák az ETO korábbi klasszisát, Heidi Lökét is. 

"Nyilván nehéz dolog ez, mert élő szerződése van a Storhamarral, a klubnak van egy célkitűzése, mint minden csapatnak, nem áll olyan rosszul a bajnokságban. Nem árulok el vele titkot, és nem is akarok titkolózni, az egyik jelölt ő” – mondta a műsorban klub elnöke, Bartha Csaba.

Elárulta, felvették már vele a kapcsolatot, mert muszáj gyors megoldást találni, rengeteg meccs van még a szezonban. Négy-öt alternatívájuk van, de nem szeretne más nevet mondani. 

Az is elég valószínűnek tűnik, hogy Tomori Zsuzsa nem lehet majd ott a világbajnokságon. "Sajnálom, hogy ezt kell mondjam a magyar válogatott szempontjából, de nem látok rá reális esélyt, hogy Tomori Zsuzsa tud menni a világbajnokságra, hiszen egyáltalán nem végez még kézilabdaedzést, a rehabilitációnak azon szakaszában jár, amikor labda nélkül a futás is nagyon kis intenzitással megy. Tehát ők hárman január elején térhetnek vissza, ez a reális" - mondta Bartha.