Hanga Ádám most hat pontot dobott

2011.10.17. 09:03

Hat ponttal folytatta szereplését a spanyol kosárlabda-bajnokságban Hanga Ádám, aki a nyáron igazolt a Manresa csapatához. Az első két fordulóban győztes katalán klub vasárnap a Blusens Monbusnál vendégeskedett, és 61-49-re kikapott. Az előző két körben remeklő magyar válogatott hátvéd ezúttal hat pontig jutott.

„Agresszív, jó játékkal kezdtük a meccset, a félidőig nem is volt probléma - nyilatkozta az MTI-nek a játékos. - A harmadik etapban szétestünk. Nem volt senki a csapatunkban, aki erőt tudott volna adni. Két meghatározó játékosunk sérült, nagyon hiányoztak ezúttal. Sorra hagytuk ki a dobásokat és emiatt jött a vereség. Az elmúlt egy hétben belekóstolhattam a spanyol liga keménységébe és intenzitásába. Az előszezonhoz képest is érezhetően nagyobb a tempó, érződik a nagy verseny. Ezidáig ma töltöttem legtöbbet a parkettán, több mint 30 percet, de nem mentek a külső dobások. Ez zavar, de azon vagyok, hogy javítsak a hármasokon. Most egy hét áll rendelkezésünkre a következő meccsig, amelyet hazai pályán játszunk.”

Hangáék - akik vasárnap a Gran Canariát fogadják - 2/1-es győzelmi mérleggel a 18 csapatos spanyol bajnokság hetedik helyén állnak.