Zalán
6 °C
19 °C

Hanga Ádám hat pontot dobott a Badalonának

2012.01.30. 10:58


A magyar kosaras csapat 13 ponttal kapott ki, a Lóránt Péter ismét játszott a Lagun Arónban.
A Manresát erősítő Hanga Ádám hat pontot dobott a Joventut Badalonának a spanyol kosárlabda-bajnokság vasárnapi játéknapján. A válogatott magyar légiós – akit a tavalyi amatőrbörzén kiválasztott az NBA-s San Antonio Spurs – a liga honlapja szerint 17 perc alatt három gólpasszt is kiosztott a mérkőzésen, melyet a Manresa 92-79-re elvesztett.

„Nagy kár ezért a mai mérkőzésért. A Joventut edzőjét kiállította a bíró sorozatos reklamálás miatt a második negyedben, de a csapatukon ez nem látszott meg. Az első részben érzésem szerint jól ment nekem a játék. Nem volt ma igazán kimagasló csapatjátékunk, emiatt kaptunk ki. Aminek örülni lehetett, hogy a sérült irányítónk, Rodríguez ismét játszhatott” - nyilatkozta az MTI-nek Hanga Ádám.

A Lagun Aróban légióskodó, novemberben megsérült és ugyancsak válogatott Lóránt Péter győztes meccsen tért vissza: 17 másodpercet töltött a parketten a Monbus ellen 88-80-ra megnyert találkozón. A Manresa jelenleg a 12., a Lagun Aro a 7. helyen áll a 18 csapatos spanyol bajnokságban, amely Európa legerősebb pontvadászatának számít.

Tavaszi hosszú hétvégék

Töltse az ünnepeket külföldön! London, Párizs, Róma városnézés, olasz hajóút.

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.