Hanga zsákolásain ámulnak a spanyolok

2015.10.26. 15:50

A Vitoriát erősítő Hanga Ádám látványos zsákolása lett a spanyol kosárlabda-bajnokság hétvégi fordulójának második legszebb megmozdulása.

A liga honlapján található hetes lista második helyén a magyar válogatott játékos látható, amint egy gyors ellentámadás végén a csapattársa által nyolc méterről feldobott labdát egy kézzel a gyűrűbe húzza.

Hanga zsákolásaitól ámulnak a spanyolok

A Malagában rendezett meccset a Vitoria nyerte 74-66-ra, Hanga kezdőként 24 perc alatt 10 pontot és 7 lepattanót gyűjtött. Az első két fordulóban egyaránt Hanga zsákolásait választották a forduló legszebb jelenetének.

"A csapatunk nagyon együtt van, öt mérkőzésből négyet nyertünk idáig az Euroligát is beleértve. Hab a tortán, hogy ismét beválasztották a legszebb jelenetek közé a Malaga elleni egyik megmozdulásomat. Magyar kosarassal nem fordult elő még ilyen, de mással sem nagyon, büszke vagyok rá" - nyilatkozta az MTI-nek a 26 éves kosaras, akinek klubja továbbra is veretlen a bajnokságban.

Hanga pénteken megdöntötte egyéni Euroliga-csúcsát azzal, hogy 17 pontot szerzett a vendég Olimpiakosz ellen hosszabbítás után 96-89-re megnyert meccsen.