Kobe Bryant még utoljára hülyét csinált LeBronból

2016.03.11. 09:15

Utoljára meccselt egymás ellen az NBA elmúlt húsz évének két meghatározó játékosa, a szezon végén visszavonuló Kobe Bryant és a Cavaliers-sztár LeBron James. 

A két legendás kosaras többször is szembekerült egymással, és a visszavonuló Kobe nagyon elemében volt, többször Jamesről dobott pontokat. A legszebb az volt, amikor még az első negyedben csúnyán megetette egy dobócsellel, és így szerzett kosarat (a videón 1.04-től)

A Lakers a harmadik negyed végéig lőtávolban maradt, ám az utolsóban már leszakította őket a Cavaliers, amely 120-108-ra nyerte meg a meccset. Kobe Bryant 26 pontot dobott, 16 mezőnykísérletéből tizenegy jó volt, a másik oldalon a brutális zsákolásokkal jelentkező LeBron James 24 pontig jutott, csak Kyrie Irving volt nála jobb a Cavaliersben.

LeBron a győzelem után Kobe Bryantről áradozott: „Bárcsak minden este ellene meccselhetnék. Pusztán azért a versengésért megéri, hogy minden idők egyik legjobbja ellen játszol, és sosem tudhatod, mi vár rád.” Kobe ugyancsak azt hangsúlyozta, hogy jó móka volt a kiemelkedő fizikumú LeBron ellen kosarazni. 

Eredmények:

Los Angeles Lakers-Cleveland Cavaliers 108-120

Toronto Raptors-Atlanta Hawks 104-96   

San Antonio Spurs-Chicago Bulls 109-101  

Denver Nuggets-Phoenix Suns 116-98