Miklós
-7 °C
2 °C

Kobe Bryant akkor is szívat, amikor hibázik

2016.03.23. 08:36

Egy hónapnál is kevesebb maradt Kobe Bryant NBA-s pályafutásából: a Los Angeles Lakers-legenda a szezon végén befejezi, és mivel a Lakers már nem juthat a rájátszásba, ezért ez április közepén, az alapszakasz végén lesz esedékes.

Addig is igyekszik kihozni a hátralévő meccsekből, amit lehet, szerda hajnalban a Memphis Grizzlies ellen húsz pontja volt, köztük egy olyan tripla, amit úgy hozott össze, hogy véletlenül maradt nála a labda. 

A második negyed vége felé megkapta, és egyből tovább akarta játszani Jordan Clarksonnak, de kicsúszott a kezéből. Viszont pont így lett jó, mert az ellenfél játékosai megették, hogy továbbadja a labdát, úgyhogy Kobe-nak volt ideje korrigálni, és őrizetlenül dobni egy triplát.

A Lakers-sztár a húsz pontjából tizenkettőt a harmadik negyedben szerzett, és a meccs hajrájában már a kispadon ült, mert Byron Scott edző kíváncsi volt, a többieknek hogyan megy nélküle.

Nyert az Oklahoma City Thunder is a Houston Rockets ellen, az OKC-ben Russell Westbrook tripla-duplát jegyzett 21 ponttal, 15 gólpasszal és 13 lepattanóval, az idényben ez volt neki a tizenötödik.

Eredmények:

Oklahoma City Thunder-Houston Rockets 111-107

New Orleans Pelicans-Miami Heat 99-113

Brooklyn Nets-Charlotte Hornets 100-105

Los Angeles Lakers-Memphis Grizzlies 107-100

Visszatérés a paradicsomba

Egy újabb kaland előszobájába léptünk, mikor kis kocsink megindult Christchurch felé.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.