Ágoston
14 °C
31 °C

Hanga 11 pontjával nyert a Vitoria az Euroligában

2016.03.24. 12:54

Hanga Ádám remeklésével a Laboral Kutxa Vitoria hazai pályán legyőzte a szintén spanyol Barcelonát szerdán a férfi kosárlabda Euroliga top 16-jának 12. fordulójában.

A baszk együttes 12 789 néző előtt 75-71-re nyert, a kezdőötösben pályára lépő magyar légiós 37 perc alatt 11 pontot és 7 lepattanót gyűjtött. Az összesített egyéni statisztikákon alapuló VAL-értéke 20 lett, ezzel csapata második leghasznosabb játékosának bizonyult.

"Nagy meccsen győztünk, ráadásul amikor a legjobban kellett, büszke vagyok a csapatra! Idén már másodszor fektettük két vállra a Barcát. Három percet leszámítva végig a pályán voltam, elfáradtam. Örülök annak, hogy továbbra is jól megy a játék, de legfőképpen annak, hogy megvan a győzelem" - nyilatkozta az MTI-nek a 26 éves magyar kosaras, hozzátéve: továbbra sem jutottak még be az Euroliga-negyeddöntőbe, de ez még ebben a fordulóban változhat, a többi eredménytől függően.

A Vitoria az F jelű nyolcas második helyén áll 8/4-es mutatóval. A top 16-os szakaszból még két forduló van hátra, mindkét csoportból az első négy kerül az április 12-én rajtoló negyeddöntőbe.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!