Hármas kiállítással raktak rendet a Lakers-meccsen

2017.03.18. 09:17

A szombat hajnali Los Angeles Lakers-Milwaukee Bucks NBA-meccs harmadik negyedének végén robbant a feszültség, amikor a vendégektől Malcolm Brogdon elkövetett egy elsőre elég csúnyának tűnő szabálytalanságot a lakersös Nick Young ellen egy támadásnál.

Young kiakadt, és meglökte Brogdont, mire rögtön ott termet két másik Bucks-kosaras és komoly lökdösődés alakult ki. Gamar odaszaladt a többi játékos és a kispadok is beszálltak, de csak azért, hogy rendet tegyenek. 

Nagy nehezen rendet raktak a bírót, aztán visszanézték a történteket, ott már inkább úgy tűnt, hogy Brogdon a labdára akart menni, nem Youngra, mielőtt elszabadultak az indulatok. 

A végeredmény az lett, hogy lakersös Youngot, valamint D'Angelo Russellt és a bucksos Greg Monroe-t is kiállították a lökdösődés miatt. A meccset végül a Bucks nyerte meg 107-103-ra.

A Houston Rocektsben hiába játszott óriásit James Harden, így is kikapott a csapata a New Orleans Pelicanstól 128-112-re. Harden tripla-duplát ért el 41 ponttal, 14 lepattanóval és 11 assziszttal.