Halálos fenyegetéseket kapott a Golden State kosarasa

2017.05.22. 12:14

A Kawhi Leonardnak okozott sérülés miatt halálos fenyegetéseket kapott Zaza Pachulia, az NBA-ben szereplő Golden State Warriors kosarasa.

A San Antonio Spurs elleni nyugati főcsoportdöntő első mérkőzésén a texasiak legjobbja ráesett Pachulia lábára, és kifordult az amúgy is sérült bokája. Emiatt Leonard az idény hátralévő részében már nem léphet pályára. Elég nagy vita volt abból, hogy Pachulia szándékosan okozott-e sérülést vagy tényleg csak véletlen történt. Ez volt maga az eset:

A nyolc napja történt eset után Gregg Popovich, a Spurs edzője is bírálta a grúz légióst, hogy veszélyesen és sportszerűtlenül játszott. Nem sokkal később ismeretlenek megfenyegették a interneten Pachuliát és családját, ezért azóta biztonsági őrök várják a kosaras gyermekeit az iskolájuk előtt.

"Én személy szerint tudom kezelni ezt a helyzetet, de nem tűröm, hogy a családomat is belekeverjék, a feleségemnek és a gyerekeknek semmi közük ehhez" - közölte a 33 éves center, hozzátéve, sosem akart sérülést okozni Leonardnak.

A Golden State jelenleg 3-0-ra vezet a nyugati döntőben a San Antonio ellen, így már csak egy győzelemre van attól, hogy sorozatban harmadszor bejusson a nagydöntőbe.