Részeg sofőr miatt érhet véget az NBA-játékos pályafutása

2020.01.20. 21:46 Módosítva: 2020.01.20. 23:50

Újabb részletek derültek ki az NBA-játékos, Chandler Parsons múlt heti autóbalesetéről, amiről elsőként csapata, az Atlanta Hawks csak annyit árult el, hogy a 31 éves kiscsatár agyrázkódást szenvedett. Az ESPN viszont arról ír, hogy a Parsonst képviselő ügyvédi iroda (Morgan & Morgan) szerint Parsons pályafutásába is kerülhet a baleset, amiben súlyos, akár maradandó sérüléseket szenvedhetett. Az iroda többek között vállsérülést, agyi traumát és porckorongsérvet említ – szerintük ezek akár véget is vethetnek a játékos pályafutásának.

A január 15-i balesetben, ami után ittas vezetésért letartóztatták a vétkes sofőrt, három autó ütközött, köztük Parsons is, ám az iroda szerint egyértelműen az ittas, a helyszínen a baleset után eszméletét is vesztő sofőr volt a vétkes, és ha nem ivott volna, a baleset sem történt volna meg.

Parsons, aki nyáron került a Memphis Grizzliestől az Atlanta Hawkshoz, az idei szezonban még csak öt mérkőzésen játszott, leginkább a krónikus térdsérülései miatt, amik miatt a 2016-ban aláírt, 94,8 millió dolláros szerződése óta csak 100 mérkőzésen lépett pályára.