Számítógépet és legókészletet is vittek magukkal az NBA-játékosok a karanténba

2020.07.17. 10:29

A tervek szerint július végén folytatódik az NBA idei szezonja, méghozzá a floridai Orlandóban lévő Disney Worldben, ahol egy elzárt buborékban tartanák távol a csapatokat a koronavírus-járványtól. A játékosok nagy része már néhány héttel ezelőtt beköltözött a „luxusbörtönbe”, ahol akár hónapokat is el kell tölteniük, ha a csapatuk messzire jut a rájátszásban.

Alighanem mindenki ismeri azt a közhelyszerű kérdést, hogy mi lenne az a három dolog, amelyet mindenképp magunkkal vinnénk egy lakatlan szigetre? Ha szigetről nincs is szó, de most valami hasonló körülmények várnak az NBA-játékosokra, akiknek a beköltözés előtt a legfontosabb dolgaikat is összecsomagolták. Az ESPN meg is kérdezte néhány játékostól, hogy mit vittek be magukkal a buborékba.

A Miami Heat centere, Meyers Leonard egy bőröndnyi kosarascipő és energiaszelet mellett a komplett PC-jét is elcsomagolta, monitorral, mikrofonnal, headsettel, kamerával és kontrollerekkel együtt. A Heat szlovén irányítója, Goran Dragic egy PlayStationt és néhány játékot, valamint a feleségétől kapott UV-lámpát vitte magával.

Az Indiana Pacers sztárja, Myles Turner ételt ugyan nem, de legalább nyolc különböző fűszert és szószt vitt magával. A benti szabadidejét ő is főként játékokkal akarja tölteni, ezért egy kézitáskába fabrikált számítógépét és a Star Wars témájú legókészletét sem hagyta otthon.