Szexuális zaklatás a vád Conor McGregor ellen

2019.03.26. 20:02

Kedden jelentette be az UFC egyik legnagyobb sztárja, Conor McGregor, hogy ismét visszavonul a bunyótól, ugyanezen a napon a New York Times arról számolt be , hogy a rendőrség ismét kihallgatta szexuális zaklatás vádja miatt. 

Egyelőre nem tartoztatták le, szabadon védekezhet, a vádakat nem tudták bizonyítani. A dublini MMA-harcos ügyvédje nem válaszolt a média kérdéseire, de magyar idő szerint kedd éjjel szóvivője leszögezte:

Ez a sztori már egy ideje kering, és nem világos, hogy miért is pont most írta meg a lap. Az a vélekedés, miszerint Conor visszavonulásának köze lenne ehhez a pletykához, teljesen hamis.

Az eset még december végén történhetett, amikor McGregor a dublini Beacon Hotelben szállt meg. Az ír törvények szerint, amíg nem tudják bizonyítani a vádakat, addig nem ejthetik ki a megvádolt személy nevét, így most is csak annyit írtak, hogy egy ismer sportolót ért vád, akit január 17-én letartóztattak, majd rögtön szabadon is engedtek, a vizsgálatokat pedig folytatják, egyelőre nem találtak bűncselekményre utaló nyomokat.

Több szemtanú ugyanakkor állítja, hogy McGregor a kérdéses időpontban a szálloda vendége volt, egy kétszobás lakosztályt bérelt ki.

A bunyóst két hete már egyszer letartóztatták, mert elvette és megtaposta egy őt fotózó rajongó 1000 dolláros telefonját.