Anna, Anikó
20 °C
31 °C

Neonzöld lesz a 2016-os Zengő-Honda

2016.03.28. 15:14

Magas fokú sejtetésbe kezdett húsvét hétfőn a Zengő Motorsport, és délelőtt kitett egy Zengő feliratú, nagyon kevés zölddel ellátott képet egy légbeömlőről Facebook-oldalára, de gyorsan kiderült, hogy az a túraautó Európa-bajnokságba nevezett SEAT Leon.

Délután viszont tovább csigázták az érdeklődést a csapat iránt, az akkor közzétett képen ugyanis már a WTCC-s Civic egy apró részlete látható, méghozzá fehér, fekete, ezüst, és neonzöld színekkel.

Ezt küldte nektek a Nyuszi!

Más információt viszont nem árultak el, így azt sem, hogy a két nevezés valóban azt jelenti-e, hogy már az április 1-én kezdődő franciaországi idénynyitó hétvégén is két pilótával indulnak-e, ahogy a versenyzők nevét sem hozták még nyilvánosságra, vagyis izgalmas napok várnak a Zengő Motorsportra.

Később egy nagyobb, jobban látható képet is közöltek a kocsi hátsó részéről, amihez annyi tettek hozzá, hogy holnap, vagyis kedden reggel 8-kor minden kiderül.

Holnap reggel 8:00-kor minden kiderül!

Posted by Zengő Motorsport on Monday, March 28, 2016

A Zengő a 2015-ös szezonban a már gyári pilótaként induló Michelisz Norberttel állt rajthoz, Michelisz meg is nyerte – zengős pályafutása során másodszor – a legjobb privát pilótának járó Yokohama Trophyt. Az ő autója fekete alapon piros festésű volt, ehhez képest a hétfőn megvillantott, négyszínű minta mindenképpen éles váltás lesz.

A fehér alapon piros-zöld Hondák, a sárga Ladák, a ciánkék Volvók, a pirosas gyári Citroënek, a zöld, kék és piros színekkel árnyalt privát Citroënek mellett ott lesz még legalább egy a fekete, egy sárga és egy fekete-kék Chevrolet is a mezőnyben, tehát elég színes rajtrács várható.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!