Neonzöld lesz a 2016-os Zengő-Honda

2016.03.28. 15:14

Magas fokú sejtetésbe kezdett húsvét hétfőn a Zengő Motorsport, és délelőtt kitett egy Zengő feliratú, nagyon kevés zölddel ellátott képet egy légbeömlőről Facebook-oldalára, de gyorsan kiderült, hogy az a túraautó Európa-bajnokságba nevezett SEAT Leon.

Délután viszont tovább csigázták az érdeklődést a csapat iránt, az akkor közzétett képen ugyanis már a WTCC-s Civic egy apró részlete látható, méghozzá fehér, fekete, ezüst, és neonzöld színekkel.

Ezt küldte nektek a Nyuszi!

Más információt viszont nem árultak el, így azt sem, hogy a két nevezés valóban azt jelenti-e, hogy már az április 1-én kezdődő franciaországi idénynyitó hétvégén is két pilótával indulnak-e, ahogy a versenyzők nevét sem hozták még nyilvánosságra, vagyis izgalmas napok várnak a Zengő Motorsportra.

Később egy nagyobb, jobban látható képet is közöltek a kocsi hátsó részéről, amihez annyi tettek hozzá, hogy holnap, vagyis kedden reggel 8-kor minden kiderül.

Holnap reggel 8:00-kor minden kiderül!

Posted by Zengő Motorsport on Monday, March 28, 2016

A Zengő a 2015-ös szezonban a már gyári pilótaként induló Michelisz Norberttel állt rajthoz, Michelisz meg is nyerte – zengős pályafutása során másodszor – a legjobb privát pilótának járó Yokohama Trophyt. Az ő autója fekete alapon piros festésű volt, ehhez képest a hétfőn megvillantott, négyszínű minta mindenképpen éles váltás lesz.

A fehér alapon piros-zöld Hondák, a sárga Ladák, a ciánkék Volvók, a pirosas gyári Citroënek, a zöld, kék és piros színekkel árnyalt privát Citroënek mellett ott lesz még legalább egy a fekete, egy sárga és egy fekete-kék Chevrolet is a mezőnyben, tehát elég színes rajtrács várható.