Vissza a rovatcímlapra PH Sport - Olimpia2004 Online közvetítés
Belföld Külföld Európai Unió Tech Gazdaság Bulvár Vélemény Sport Kult Lapcsalád
h i r d e t é s
Percről percre
Cikkek
Eredmények
Program
Éremtáblázat
Magyarok
Magyar érmesek
Képek
Esélyek
Történelem
Helyszínek
Olimpikonnaplók
 
Dopping

1. USA 35 39 28 102
2. CHN 32 17 14 63
3. RUS 27 27 38 92
4. AUS 17 16 16 49
5. JPN 16 9 12 37
6. GER 14 16 18 48
7. FRA 11 9 13 33
8. ITA 10 11 11 32
9. KOR 9 12 9 30
10. GBR 9 9 12 30
  ...
13. HUN 8 6 3 17



Warning: fopen(/www/index/munka/sport/olimpia2004/data/cache/meccsevent/meccsevent.30.dat) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /http/htdocs/munka/sport/olimpia2004/lib.php on line 21

Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /http/htdocs/munka/sport/olimpia2004/lib.php on line 22

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /http/htdocs/munka/sport/olimpia2004/lib.php on line 23
Férfi kézilabda negyeddöntő
Magyarország - Dél-Korea
30:25
Emberelőnyök: 2 perc / 10 perc
Hétméteresek: 1 / 4

Góllövők: Nagy L. (9), Pásztor (7), Gál (4), Perez (4), Laluska (2), Lendvay (2), Mezei, Iváncsik

2. félidő 30. perc
Pásztor gólja után 30-23 lett az állás, majd kaptunk kettőt, de végül simán, elképesztő hajrával nyertük a meccset. 30-25, elődöntőben a magyar válogatott.

Micsoda sportélmény! A csapat messze most játszott a legjobban, Skaliczki mester imádkozik, majd körtánc, Magyarország a legjobb 4 között, kérem, ma már senki se dolgozzon. Viszontlátásra, további jó olvasást.

Az imádkozó magyar gyúrót gangbangeli éppen a csapat. A látvány leírhatatlan, üljenek repülőre, irány az elődöntő.

2. félidő 29. perc
Három perccel a vége előtt öt gól az előnyünk, és emberelőnyben játszhatunk két percig. 29-23, miután Nagy az üres kapuba dobott gólt, miután a kipattanó labdát elhalászta a koreai kapus orra elől.

Korea már nem védekezik, Pack W.C. és társai felvételüket kérték a pingpongszövetségbe. Pásztor megint alázott a bal kapufánál.

Korea összeomlott, kedves nézőink hűtsék be a pacalt, mindjárt lehet ünnepelni.

2. félidő 27. perc
Pásztor gólja után már öt az előnyünk. 28-23.

Öt ide, Pásztor már nem is érinti a talajt, ezért nehezen fogják a szipogó koreai védők. Amikor támadnak, akkor Szathmári szikár agártermete állja az útjukat, mint most is. Ez meglesz, visítsanak ahogy bírnak a monitor előtt!

Sírunk az erős sportélménytől, Lendvai kábé 15 méterről lő gólt, könnyeznek az uszkárszalonnások is.

2. félidő 26. perc
Lendvai tizenegyről(!) lőtt, bomba a jobbalsó sarokba, 27-23-ra vezetünk.

Mindenki szurkoljon, 5 perc és 4 gól ide.

Sportélményünk fokozhatatlan, Szathmári nagy recsegéssel lehúzta a rolót.

2. félidő 25. perc
Szatmári újra nagyot védett, még mindig három góllal megyünk.

Az Indexes szektornak egyszerre volt sportélménye Perez lövése után. Most pirulva igazgatjuk a nadrágunkat és nem merünk egymásra nézni, helyette azt figyeljük, ahogy a csapat újra uralja a meccset. 3 gól ide, 7 perc hátra és támadunk.

2. félidő 24. perc
A koreaiak elpasszolták a labdát, Perez meg ellépte magát, maradt a 26-23.

2. félidő 23. perc
Labdát szereztünk ismét, és támadhattunk. Perez góljával már három góllal megyünk, 26-23.

2. félidő 22. perc
Labdaszerzés után léptünk meg, Nagy pedig közelről lőtte a 25. magyar gólt. 25-23.

A mellettem zokogó koreai asszonyok rúzzsal kenik be Nagy László kicsiny viaszszobrát, majd a szelindekek elé vetik. De hiába, a Szögbelövő büntet. Kapunk utána egy igen nagy átlövésgólt, de belefúj a bíró, így kettővel vezetünk.

2. félidő 21. perc
Hetest ítéltek ellenünk, meg lehetett adni. A büntetőt bedobták a koreaiak, 24-23.

2. félidő 20. perc
Pásztor aztán a vezetést is megszerezte egy távoli lövéssel, majd Gál Szatmári újabb védése után pompás akció végén lőtt gólt.

Gál, a hentesbárd Paganinije a levegőben bravúrral vette át a passzt, majd egyenesen belőtte.

2. félidő 18. perc
Örjöngjön mindenki! Vezetünk újra és Szathmári mindent kivéd.

Az új magyar csodafegyver: ide-oda futkosunk, mint akik nem tudják, merre lépjenek, a koreaiak utánunk csinálják, mire Lendvai beteszi. Újra egyenlő.

2. félidő 16. perc
Nagy emberhátrányban - Gált egy koreai műesése miatt küldték le - szépített, majd Szatmári, a cserekapus hetes védett, 21-22. Lendvai első gólját lőtte, egyenlítettünk, 22-22.

Félre putri, jön a gunyhó - rikkantotta Laluska, majd remek gólt lövetett Nagy Lászlóval. Hiába az emberhátrányos bravúr, most ők dobnak hetest. De Szathmári kivédi!

Kérem zajongjanak minden létező, fénymásolónál kisebb irodai eszközzel. Már kettővel megy az ellenfél.

2. félidő 14. perc
Alsósarkos, lapos góllal szerztek kétgólos előnyt a koreaiak, 20-22.

2. félidő 12. perc
Két magyar és egy koreai helyzet maradt ki, mielőtt a koreaiak átvették a vezetést, 20-21.

2. félidő 10. perc
Park Won Chul persze megint egyenlített, 20-20.

2. félidő 9. perc
Kétszer is elmentünk egy góllal, de rendre utolértek a koreaiak, 19-19. Nagy újra betalált, 20-19.

Nagy Lászlónak szobrot emeltünk a szerkesztőségben található pizzaszélekből. De hiába, ha minden támadásból gólt lőnek, most a Pack W.C. feliratú játékos.

Egyelőre könnyen lőjük a gólokat, de ők is. Nagy László ezúttal balról nyom be egyet.

2. félidő 7. perc
Min viszont szintén szépet dobott, újra egyenlő 17-17.

2. félidő 6. perc
Szerencsére a koreaiak is csak oldalhálót dobtak, maradt a döntetlen. Nagy ezúttal szészajította a hálót, belülről, 17-16.

Nagy "Hilti" László elképesztő formában tüzel, szélről és középről egyaránt. A nézőtéren elhelyezkedő nőstény németjuhászok eltakarják a szemüket.

Nagy László súrolta az egyik Parkot, aki többszörös töréseket szenvedett. A lassítás alapján kiderült, hogy szegénynek kifordult a bokája.

Markáns változást tapasztalhattunk: szörnyen védekezünk, ismét leindítottak minket.

2. félidő 5. perc
Sorozatban a harmadik labdát adtuk el, gólt kaptunk, de Nagy ezúttal nem talált be, 16-16.

2. félidő 4. perc
Fazekas újfent remekül védett, majd Park Yin-chult kellett ápolni. Kiment a bokája, miután Nagy ráesett.

Egyenlítettek a beste koreaiak, mert Perez rosszul passzolt, de a bennünk rejlő kis Komlósi Gábor még mindig optimista. A semleges és magyar szurkolók kedvence, Nagy "Szögbelövő" László nevéhez méltóan cselekszik, aztán rögtön lerohannak a koreaiak. Lazán védekezünk! De jól támadunk, brutális kevencünk Gál egy labdára csimpaszkodó védővel együtt lő gólt.

2. félidő 3. perc
Gál viszont nagy labdát kapott, befordult és bebombázta, 16-15.

2. félidő 1. perc
A második félidő kezdéseként Perez eladta a labdát, és a koreaiak kiegyenlítettek 14-14. Nagy viszont megindult és bedobta, 15-14.

Furcsa, mert egészen, sőt majdnem nagyon jól játszunk, de csak eggyel vezetünk félidőben. Mégsem kellett reszketni egy pillanatig sem, kellemes stílusban, biztosan vezetünk akkor is, amikor éppen döntetlen.

1. félidő 30. perc
Elmentünk 14-12-re egy emberhátrányos Gál-góllal, de a félidő utolsó gólját a koreaiak érték el, így a szünetben 14-13, egy találattal vezetünk.

1. félidő 29. perc
Laluskát másodszor ültették le, emberhátrányban voltunk, de csak hetesből kaptunk gólt, 13-12.

Előbb való a becsület a szalonnás káposztánál - idézte fel az ősi kubai mondást a vonalon egydül kolbászoló Gál, megfordult és bedobta.

1. félidő 28. perc
Pásztor lépett ki újra, és be is dobta, 13-11.

1. félidő 27. perc
Perez remekül tört be, 12-11. Pásztor remek passzt adott.

Pásztor a legjobb, visszavonunk mindent a copfjáról. Megint lerohant és megint bedobta.

1. félidő 26. perc
Nagy kétszer is a kapusba lőtte a labdát, maradt a 11-10, míg az ellenakcióból ki nem egyenlítettek a koreaiak.

Gál vicces játékos: úgy vette el a labdát a koreai védőtől, mint Cs. Csaba osztálytársam a húszast a remegő alsósoktól. A különbség, hogy ezúttal fütyültek és a zsákmányt elvették Gáltól.

1. félidő 24. perc
10-10, emberelőnybeni egyenlített ki a koreai csapat. Jött viszont Pásztor, aki harmadik gólját betörés után lőtte, 11-10.

1. félidő 23. perc
Kilenc perccel a vége előtt kaptuk a kilencedik gólt, 10-9. Laluska cunderrel (csavarás) próbálkozott, de mellé trafált. A koreaiak időt kértek.

Lendvai "Paganini" Péter mesterit ejtett a védők mögé, az LGT-s külsejű, ám feltűnően ügyes Pásztor meg belőtte. Vezetünk megint.

Laluska, a Barbár cunderrel próbálkozott, ám jobban tette volna, ha jódlizni kezd. Gál közben majdnem letépi a bírók fejét, de Perez irigységből nem engedi meg neki. Mindjárt egyenlítenek, imádkozzunk együtt Fortuna istenasszonyhoz.

1. félidő 21. perc
Pásztort kiállították, kicsit szigorúak voltak a bírók. Emberhátrányban voltunk, gólt is kaptunk, 9-8. De Laluska ezúttal a szélről ugrott be, kötény a kapus alá, 10-8.

Csal a bíró? Gyanakszom. Értelmetlenül leküldte Pásztort, pedig a rutinos szélső csak azt suttogta a koreai center fülébe, hogy Egyetlen ember sem jelenthet olyan veszélyt rád, mint tenmagad.

1. félidő 19. perc
Hjung-Min lőtte a hetedik koreai gólt egy labdaszerzés után. Laluska viszont hihetetlenül erőset dobott a jobb felső sarokra, ami be is ment, 9-7.

Diaz többedszerre bénázott, így már csak egy góllal vezetünk. Laluska, aki ma barbár harcosnak sminkelte magát, nagyot durrant a felső sarokba.

1. félidő 17. perc
Mezei gyönyörű emelése a kapufát találta el. Emberhátrányban is jól játszottunk, de gólt kaptunk, 7-5. Ám lőttünk is, Perez, 8-5. Majd 8-6.

Emberhátrányban is pengéztünk, igaz a végén Mezei a felső lécre ejtette a labdát. Utána gólt kaptunk, ennek ellenére most jól játszunk, Perez például rettentő gólt lő, aztán Yoon is, akinek ez az ötödik.

1. félidő 15. perc
Hetest kaptunk, Nagy bevágta, 7-4.

1. félidő 14. perc
Ezúttal Iváncsiknak adott óriási gólpasszt Fazekas, aki gyönyörű köténygólt dobott. Fazekas a következő lövést is védte, de a labda egy koreaihoz került, aki bevágta a kipattanót. Nagy lövése a másik oldalon viszont még a hálót is majdnem szétszaggatta, 6-4.

Nagy László büntetőből büntet. A semleges nézők egy része üllőket dobál a pályára. A Samsung kivonul Magyarországról?

A semleges szurkolók Nagy László mozdulata láttán kalapácsot tartanak a fejük fölé.

1. félidő 11. perc
Pásztor újra kilépett egy gyors indítással, és nem hibázott: 4-3.

Ha én nem magamért vagyok, akkor ki van helyettem? De ha én csak magamért vagyok, akkor miért vagyok? - tett fel a két nagy gorkiji kérdést Fazekas kapus, majd ismét ziccert védett, lábbal. Leindításból bírunk szinte csak gólt lőni, ezúttal Pásztor büntetett, flegmán, majd megint a zseniális Fazekas védett, a kötelező lerohanásból Iváncsik csodaás köténygólt dobott.

Kérem csörgessék meg a közelükben található iratkapcsokat. Vezetnek a pingpongosok.

1. félidő 10. perc
Perez tört be, 3-2, remek gól a földről pattintva. Yoon viszont ismét egyenlített, 3-3.

1. félidő 8. perc
Az ellentámadásból gólt kaptunk, 2-2, majd eladtuk a labdát, de Fazekas újra szenzációsan védett.

Fazekas harmadik ügyes védése, így hiába támadunk döcögősen, még döntetlen az állás.

Örül a gúnár, ha másét elmarta - motyogta Fazekas kapus, majd kivédte a jobbról bereppenő koreai szélső lövését. A labda a folyamat végén Mezei elé került, aki pinceleszakasztó zuhanás után egyenlített. Rögtön utána megint labdát szereztünk, amit Pásztor ziccerből benyomott.

1. félidő 7. perc
Fazekas védett, majd indította Pásztort, aki közelről bombázta be a labdát, 2-1 ide.

1. félidő 5. perc
Mezei kiegyenlített egy remek betöréssel, 1-1.

1. félidő 4. perc
Perez szintén nagyot lőtt, a koreai kapus feje fáj is, de magyar gól nincs.

A bíró Collinának képzeli magát, és a sokadik sárga lapot adja. Mi viszont még helyzetig sem jutottunk el.

1. félidő 3. perc
A koreaiak megszerezték a vezetést egy távoli, bombaerős lövéssel, 0-1.

Még mindig 0-0, pedig már a harmadik percben járunk. Mezei és Pásztor közös erővel uszkársajtot csináltak az egyik Park nevű játékosból, mire annak egyik jogosan dühös honfitársa bedobta az első gólt.

1. félidő 2. perc
Az első három támadásból nem esett gól, két perc után 0-0.

1. félidő 2. perc
Fazekas lábbal védett nagyot, de a labdát megint eladtuk és megint egyenlített ellenfelünk.

1. félidő 1. perc
Elkezdődött a Magyarország-Dél-Korea férfi kézilabda-negyeddöntő.

Drámai ebédidőt kívánok minden kedves monitorhoz láncolt fanatikusnak!

Élet vagy halál? 5-8-dik hely vagy elődöntő? Kutyaburger vagy abált szalonna? Nagy kérdések dőlnek el mindjárt, lehet izgulni.


h i r d e t é s
Impresszum | Hirdetési árak | Szerzői jogok
© 2024 Index.hu Rt