Pókershow Playboy-lányokkal, 400 millióért

2009.08.22. 13:23
A G4 tévécsatorna új műsorában négy huszonéves fiatalember egy Las Vegas-i villában igyekszik 2 hónap alatt 2 millió dollárt keresni az interneten.

A játékosok, Dani Stern, Emil Patel, Brian Roberts és Jay Rosenkrantz exkluzív környezetben vannak: a villában tágas szobák, külső és belső úszómedence, konditerem, pingpongasztal, és egy tökéletesen felszerelt, high-tech pókerszoba várja őket.

A rendezők szakácsot, személyzetet, négy playboylányt is adtak, és egy különleges tilt-szobát is berendeztek: itt tombolhatják ki magukat a játékosok egy rosszabb játéknap után: baseballütővel, golfütővel, kalapáccsal törhetnek össze gyümölcsöket vagy zöldségeket.

Mind a négy pókeres huszonéves, sikeresek: Stern és Rosenkrantz egyszeri befizetésből küzdötte fel magát a legmagasabb tétekig, előbbi 25, utóbbi 100 dollárból csinált hatalmas vagyont. Roberts és Patel kezdetben élőjátékos volt: Roberts 17 évesen kaszinókban kezdett pókerezni, Patel az egyetem alatt ismerkedett meg a játékkal, majd fokozatosan áttértek az online játékra. Mára mindannyian dollármilliomosok, írja a Pókerakadémia.com.

Video Games - E3 2009 - Attack of the Show

A kétmillióhoz hetente átlagban 250 000 dollárt kéne keresniük. Az első hét napban hárman zártak pluszban, Rosenkrantz 116 000 dollár mínuszról állt fel és végzett 4 600 dollár pluszban, Roberts 8 600 dollár profitot termelt, míg a hét legnagyobb nyerője, Patel 42 000 dollárt keresett. A hét egyedüli vesztese Stern, 19 500 dollárt veszített, és ezért büntetésül egy étteremlátogatásnál szoknyát kellett viselnie.

Összességében 35 700 dollárt profitot sikerült elérniük az első héten, össze kell szedniük magukat, hogy teljesíteni tudják a kitűzött célt.