Ki a legszebb exmodell pókeres?

2010.05.20. 17:08
Háromrészes sorozatban mutatjuk be a pókernőket, először a modelleket: Joanna Krupa, Erica Schoeneberg, Lacey Jones mellett két magyar szépségkirálynő, Polgár Kriszta és Freire Szilvia szerepel.

Az elmúlt néhány évben sok modell kezdett pókerezni, a legjobb eredményeket közülük Erica Schoenberg érte el, a korábbi modell és röplabdajátékos 2006-ban lett profi pókeres. A 32 éves amerikai azóta megnyerte a 2500 dolláros Mandalay Bay Poker Championshipet, hatszor végzett fizetős helyen a WSOP-n, össznyereménye 750 000 dollár feletti.

Joanna Krupa a világ egyik legismertebb modellje, a Playboy, az FHM, az Inside Sport, az ENVY és a Maxim címlapján is szerepelt, megválasztották a világ legszexisebb fürdőruhamodelljének, tv-műsorokban, filmekben szerepel. 2006 óta játszik, élete első versenyét - egy egymillió dolláros jótékonysági versenyt Atlantic City-ben - megnyerte, azóta mellékállásban pókerezik.

A 31 éves Lacey Jones többek között a Carolina Herrera, a Nike Golf, a Sony, a Panasonic és a Daimler Chrysler reklámjaiban szerepelt. 2008-ban kezdett el foglalkozni a pókerrel, először tévés közvetítőként, majd játékosként próbálta ki magát, jelenleg mindkettőt sikeresen űzi.

A Miss Earth Hungary Polgár Krisztina két éve játszik, fejlődésében nagy szerepet játszott volt párja, a WPT-győztes Tóth Richárd is. Online és élőjátékos, sikeres pókerkarriert remél.

A Miss World Hungary Freire Szilvia is 2008-ban kezdte, azóta számos rendezvényen és élőversenyen szerepelt. Eleinte szerencsejátékként tekintett a pókerre, idővel rajongó lett, profi akar lenni.