Nagyon kicsi vagy! Te meg nagyon rossz!

2016.01.14. 11:07

A tíz nappal ezelőtti bajnoki és az egy héttel ezelőtti kupameccs után újra jó kis rugdosódásba ment át az Espanyol és a Barcelona meccse szerda este. Messi is kapott rendesen.

A 80. percben meglehetősen nagyon, Alvaro Gonzalez lépett oda neki, vállával az argentin nyaka környékét találta el. Messi elesett, a bíró továbbengedte a játékot, aztán meg a szereplők megbeszélték, mi is történt, és ezt a kamera is elkapta.

A katalán rádió szerint Alvaro azt mondta - és a képek szerint mutatta is - Messinek, hogy "nagyon alacsony vagy", azaz emiatt találkozott a válla a fejével. Mire Messi úgy felelt, "te meg nagyon rossz". Valószínűleg ellenfele futballtudására gondolhatott. (Y tu muy malo, azaz szó szerint is te meg nagyon rossz.)

Alvaro a meccs után megerősítette, hogy tényleg ez hangzott el, írja az Elmundodeportivo.com.

Mint oly gyakran, most is van előélete a történetnek, az alábbi videó szerint Alvaro már 2014-ben sem rajongott Messiért, a decemberi Barca-Espanyolon ez történt:

A net megörökítette még egy közös esetüket 2015 tavaszáról, amikor az Espanyol-Barcán Messi egy testcsellel elküldte Alvarót, akinek ez meglehetősen fájdalmas mozdulatot okozott:

A szerdai meccset 2-0-ra a Barca nyerte idegenben, ezzel 6-1-gyel jutott tovább a Spanyol Kupában. Mindkét gólt Munir szerezte, Messi az elsőhöz adott gólpasszt.

Csodás Török Riviéra

Akár féláron utazhat idén Törökország fantasztikus tengerpartjaira.

Akciós csomagok!

Töltődjön fel itthon! Wellness belföldön. Szép tájak, lazítás, szórakozás