C. Ronaldo 600 milliós kocsival ünnepli az Eb-győzelmet

2016.07.15. 16:43

Igazán különleges ajándékkal lepte meg magát az Európa-bajnoki győzelem után Cristiano  Ronaldo, a portugálok támadója, aki egy Bugatti Veyronnal bővítette ki az eddig amúgy sem túl kicsi garázsát. Az 1000 lőerős Veyron egykor a világ legdrágább kocsijának számított, angol lapok szerint most viszont potom 1,7 millió fontért, vagyis nagyjából 643 millió forintért szerzett be belőle egyet.

The animal arrive**

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által közzétett fénykép,

Hogy a Lionel Messi melletti ibizai nyaralás alatt, előtt vagy után volt erre ideje, azt nem tudni, azt viszont igen, hogy bármilyen meglepő, nem az övé lesz az első Veyron a Real Madridnál, Karim Benzema garázsában ugyanis már van egy ilyen kocsi. Mostantól viszont együtt bőgethetik az összesen 2000 lóerőt edzés után, ha összebeszélnek, ki mivel érkezzen aznap a Real edzőközpontjába.

A legújabb, Chiron névre hallgató Bugatti egyébként 1500 lóerős, de CR még nem azt vette meg. Az új kocsi viszont jó helyre kerül majd: a portugál elég nagy autógyűjtő. Többek között egy Ferrari 599, egy Rolls-Royce Phantom és egy Lamborghini Aventador mellé parkol majd vele.