Már nem csak a magyar bajnokság a bundás, lebuktatta csapatát az év angol edzője

2016.10.01. 11:13

Az angol sajtó ismét az angol futball nyakát nyiszálja, a héten megbuktatták az angol kapitányt, most pedig a 2010-es év Premier League-edzőjét húzták csőbe. Illetve nem most, hanem még júliusban, amikor a Telegraph újságírói sorban játszották el az angol futball legkiemelkedőbb figuráinak a gazdag ázsiai befektetőt.

És kiderült, az angol futball legkiemelkedőbb figurái is ugyanolyan pénzéhesek, mint mondjuk magyar kollégáik. Most Harry Redknapp sétált be gyanútlanul ebbe az erdőbe.

A helyszín ezúttal is, akárcsak Allardyce esetében, egy flancos étterem, bekapcsolták a rejtett kamerát, aztán hadd szóljon.

Harry Redknapp egyébként tavaly elhagyta Angliát, jelenleg a jordán nemzeti csapat kapitánya, de volt a Queens Park Rangers, a Tottenham, a Portsmouth, a Southampton és a West Ham menedzsere is.

Ezen az ominózus találkozón Redknapp nyíltan beszélt korábbi munkáiról, és elpletykálta, hogy volt olyan csapata Angliában, amelynek minden egyes tagja megfogadott egy olyan meccset, amit aztán el is veszítettek. Az egyikük még a házát is zálogba tette, hogy minél több pénzzel tudjon beszállni a bundába.

Hogy melyik csapata lehetett ez, azt nem lenne nehéz kideríteni, hiszen arról beszélt, hogy a csapatának már tét nélküli volt a meccs, az ellenfélnek viszont korántsem. Amúgy úgy tudja, az ellenfél is megfogadta a meccset, de ő ezekről nem tudott előzetesen, csak pletykákból értesült róla.

A Telegraph a cikksorozattal amúgy azt próbálja meg kideríteni, hogy mennyire veszik komolyan az angol szövetség szabályait a menedzserek, és nagyon úgy tűnik, hogy egyáltalán nem.