Az egyszeres apa Ronaldo ismét apa lesz, de rögtön háromszoros

2017.03.12. 09:43

Az apa Cristiano Ronaldo viharos gyorsasággal elkezdett felzárkózni a négyszeres aranylabdás Cristiano Ronaldo mellé gyermekei számát illetően, a Sun angol bulvárlap információi szerint ugyanis hamarosan ikrei lesznek.

A portugál futballsztárnak már van egy fia. Az ő élete is meglehetősen érdekes.

Cristiano Ronaldo Junior a nyáron lesz hét éves, a nagyvilág úgy tudja, az édesanyja egy amerikai pincérnő (volt), aki Ronaldóval egyéjszakás kalandba keveredett, és miután kiderült, teherbe esett, DNS-vizsgálatot végeztek, ami bizonyította, hogy Ronaldo az apa. Szintén a nagyvilág tudomása szerint Ronaldóék aztán gyakorlatilag kivásárolták a nőtől a gyereket, és 10 millió fontot fizettek, hogy a nő soha ne fedje fel magát és soha ne lépjen kapcsolatba a fiával. Jr-t gyakorlatilag Ronaldo anyja és testvére családja nevelik, már amikor éppen nem az apjával tölti az időt.

Most ismét fiúk érkezhetnek Ronaldóhoz, méghozzá nagyon hamar. A lap családi információkra hivatkozva azt írja, Ronaldo elérkezettnek látta az időt, hogy fia testvéreket kapjon.

...Amante de una sonrisa y de las miradas sin explicación... 💌🔄 #QueMeGusta #unrayodesol G o o d n I g h t ☪

Georgina Rodríguez (@georginagio) által megosztott bejegyzés,

Ronaldo szerelme, élettársa jelenleg Georgina Rodriguez , de a lap szerint nem ő, hanem béranya hordja ki a gyerekeket, aki az USA-ban él a nyugati parton, San Diegóban.