A sikításbajnok Sarapova szakított párjával

2012.09.02. 10:02 Módosítva: 2012.09.02. 10:02
Az oroszok volt világelső teniszezője, Marija Sarapova bevallotta, hogy ismét szingli, miután szakított barátjával, a volt NBA-s kosaras Szasa Vujacsiccsal.

A világrangsorban jelenleg harmadik 25 éves Sarapova magánéletéről a US Openen, az amerikai nyílt bajnokságon, a legutóbbi győztes meccsét követő sajtótájékoztatóján nyilatkozott, elárulva, hogy már tavasszal véget ért a románca a szlovén kosarassal. Szasa Vujacsics két éve jegyezte el Sarapovát.

Az orosz játékos azt követően beszélt a magánéletéről is, hogy Vujacsics saját Twitter-oldalán megírta: már nem alkotnak egy párt. „Nem volt egyszerű az elválás - árulta el Sarapova. - Jól kijöttünk egymással, de mivel a versenyeink, a meccseink miatt szinte állandóan úton voltunk, távol a másiktól, alig tudtunk találkozni". Mint elárulta, különösen azt követően, hogy az észak-amerikai profibajnokságból, az NBA-ből Törökországba igazolt. (A LA Lakersben játszott).

„Az ott töltött elmúlt tíz hónapja alatt egyszer sem fordult meg Amerikában. Pedig csodálatos éveket töltöttünk el együtt. Barátságunk azonban megmarad, telefonon továbbra is kapcsolatban állunk, tiszteljük egymást" - mondta el a média képviselőinek az orosz teniszező.

Sarapova arról ismert még, hogy övé a leghangosabb mért nyögés. 2009-ben 105 decibeles sikítással állította fel a rekordot, ez a decibelskálán félúton van egy két méterről hallható légkalapács és egy gyorsító motorkerékpár hangja között. Miatta akarnak sikításmérőket a WTA-tornákon.