Látták, ahogy Federerné kiborítja Wawrinkát?

2014.11.18. 13:24 Módosítva: 2014.11.18. 13:25

Az év egyik legizgalmasabb meccsén Roger Federer legyőzte honfitársát, a svájci Stanislav Wawrinkát, akinek három meccslabdája is volt. A nem hivatalos világbajnokság szombati elődöntőjéről már írtunk, de szoros és izgalmas meccsről előkerült egy új videó, amely szerint a feszültség még annál is nagyobb volt, mint sejteni lehetett.

A döntő szettben, a 11. gémnél a világranglista második Federer adogatott. Ekkor Wawrinka már bukott három meccslabdát, nem csoda, hogy a koncentrációban a világranglista 4. Wawrinkát annyira megzavarta a közönség, hogy hátat fordított az adogatónak, és kiszólt a közönségnek. Különösen a csak tőle néhány méterre ülő Mirka Federer zavarta. Wawrinka rászólt, hogy ne a szerva előtt hallassa a hangját, mire Mirka kapásból lepicsogózta (crybaby).

Stan Wawrinka erre teljesen kiborult, megkérdezte Federertől, hogy ő is hallotta-e, amit a neje mondott. 

Federe - Varvika hiszti

A meccset Federer nyerte, de az öltözőbe menet újra vitázni kezdett egymással a két svájci, Wawrinka szerint Federerék megsértették az etikettet.

Később azonban a svájci csapat közös képpel cáfolta a belső konfliktust, a kép szerint már minden rendben a két játékos között, majd Wawrinka már a sajtótájékoztatón is úgy beszélt, hogy természetes a feszültség ilyen esetekben.

Svájc a hétvégén a franciaországi Lille-ben Davis Kupa-döntőt játszik, a válogatott pedig elképzelhetetlen a két játékos nélkül.