Babos világbajnoki résztvevő párosban

2015.10.03. 11:16

Első magyar játékosként Babos Tímea pályára léphet a WTA év végi páros-világbajnokságán, Szingapúrban, október 25. és november 1. között.

Azt a pillanatot vártam napok óta, hogy hivatalossá tegyék a szereplésünket a világbajnokságra! Nagyon boldog vagyok, hatalmas hír! Párosra egyértelműen ezt a célt tűztük ki magunk elé az év elején. Kvalifikálni akartuk magunkat a szingapúri vb-re. Ugyan nem Grand Slam-győzelemmel jutottunk ki, de szép sikereket értünk el Kristinával. Ő sem játszott még soha a világbajnokságon, így természetesen boldogok vagyunk! Másrészről, magyar játékos sem játszott még soha vb-n, én lehetek az első. Ez nagyon megtisztelő és motiváló! Köszi Mindenkinek, aki drukkolt Nekem, aki támogatott!!! Köszönöm Thomas-nak (Thomas Drouet – Timi edzője – a szerk.), a Családomnak, minden hozzám közel álló embernek. És persze Nektek, Szurkolóimnak is!

– nyilatkozta Babos saját honlapján. A 2015-ös világbajnokságon az idei pontverseny 8 legjobb párosa vehet részt, Babos Mladenovic az 5. helyen állnak.