Zalán
9 °C
19 °C

Három új igazgató a Magyar Úszó Szövetségben

2015.11.11. 13:20

Három igazgatói poszt létrehozásával megújult a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) vezetői struktúrája.

A MÚSZ szerdai tájékoztatása szerint távozik posztjáról Szántó Éva főtitkár, mivel ügyvezető igazgatóként 2017 végéig ő vezeti a budapesti FINA-világbajnokság előkészítésére létrehozott Budapest 2017 Nonprofit kft-t. Gyárfás Tamás - a MÚSZ elnöke, a vb szervezőbizottságának társelnöke - a váltással kapcsolatban úgy fogalmazott: könnyebb a jól működő szövetségben a főtitkár feladatait átvevő, alkalmas szakembereket találni, mint egy igazán megfelelő vezetőt a Budapest 2017 Nkft. élére, amely a világbajnokság szervezésének kulcsszereplője.

Az új struktúrában sportigazgatóként kapcsolódik be a MÚSZ munkájába Füleky András, aki egykor maga is úszóversenyző volt, majd vezető tisztségeket töltött be a kajak-kenu szövetségben, a vívóknál, illetve helyettes államtitkárként tevékenykedett a sportminisztériumban.

Gazdasági igazgatóként folytatja munkáját az eddigi pénzügyi vezető, Halász Sarolta, aki két éve dolgozik a MÚSZ-ban, míg ügyvezető igazgatóként a napi munka szervezése a feladata Nagy Orsolyának, aki eddig a Jövő bajnokai program projektvezetője volt.

A szövetség közleménye emlékeztetett rá, hogy a közelmúltban távozott a szervezet főtitkára, majd általános alelnöke, Szabó Tünde, akit sportért felelős államtitkárnak kértek fel.

Tervezi már nyaralását?

Segítünk! Válasszon célpontot nyárra útjaink közül! Tengerparti apartmanok előfoglalási kedvezménnyel!

Belföldi ajánlatok

Rengeteg gyönyörű helyet talál belföldi ajánlataink között.