Fülöp, Jakab
5 °C
19 °C
Sport

Vízilabda

Blogok

USAracing
Álmatag versenyen lett meg a Team Penske 100. oválgyőzelme
Le nem rágtuk a körmeinket a 2017-es IndyCar szezon első oválfutamán, de azért szemtanúi lehettünk az év eddigi legnagyobb tömegbalesetének, valamint egy remek visszatérésnek.
9 Nyíl
A Player Championship a kilencnyilasokról szól
Most Peter Wright mutatta meg, hogyan kell perfekt leget produkálni, Gary Anderson pedig, hogyan kell Player Championshipet nyerni.
Braking News F1
F1 - MEGVAN BOTTAS ELSŐ FORMA-1-ES FUTAMGYŐZELME!
Már a rajtnál az élre tört, onnantól kezdve pedig csak néhány kör erejéig adta ki a vezetést a kezéből, majd a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel támadásait visszaverve, az Orosz Nagydíjat megnyerve megszerezte pályafutása első győzelmét a Mercedes friss finn igazolása, Valtteri Bottas! Mögötte néhány tizedes lemaradásban látta meg a kockás zászlót a Ferrari bajnoki éllovas versenyzője, valamint Räikkönen és Hamilton előtt! [.
RallyeDream
YPF Rally Argentina (2017) - day 3.
Két nap után úgy tűnt, hogy a walesi Elfyn Evans megszerezheti első, és a Ford idei második futamgyőzelmét, de közel egyperces előnye szombat estére szinte teljesen elolvadt, és a hyundaios Neuville liheg a nyakán.
Tommy autosport
Az összes rally világbajnok San Marinóba látogat
Bevett szokás, hogy a San Marinóban rendezett Rallyegenden a versenyen kívül mindig megemlékeznek valamilyen a rallysporthoz köthető dologról, évfordulóról.
Raiders
A rendőrségi ügye ellenére is Gareon Conley lett az elsőkörös választottunk
Hajnalban megrendezésre került az idei Draft első köre és a 24.
Katarzis nélkül
Nem az út volt a sok
82 kilométer nem kevés. Ezt tudtam. Az, hogy az áprilisi hóesés után esetleg, és netalántán tréfás lehet, azt sejtettem. De, amivel nem számoltam, hogy a 38 jelzésváltás lesz a leg...