Bertalan
10 °C
28 °C
Sport

Vízilabda

Blogok

9 Nyíl
Phil Taylor nem akar lassítani
Michael van Gerwen hiányában, no meg az elmúlt hetek formája alapján sem elképzelhetetlen, hogy 2014 és 2015 után ismét Phil Taylor nyeri (tavaly Gerwen nyerte) a pénteken kezdődő Perth Darts Masterst.
Katarzis nélkül
Komfortzóna
Futókörökben (is) talán a leggyakoribb motivációs utasítás, a ,,Lépj ki a komfortzónádból!", azaz állj fel a fotelből, a kanapéról és mozogj! [...] Bővebben!
USAracing
Bombameglepetés: Sébastien Bourdais már Gateway-en visszatér!
Alighanem az utóbbi hetek legváratlanabb hírével rukkolt elő helyi idő szerint szerda este a Dale Coyne Racing, miután bejelentették, hogy Sébastien Bourdais már a hétvégi, Gateway Motorsports Parkban esedékes futamon visszafoglalja a 18-as számú Dallara-Hondát.
Tommy autosport
Kamion EB és Blancpain GT series a Hungaroringen!
Most hétvégén azaz augusztus 26-27-én lesz a Hungaroringen a kilenc állomásos FIA Kamion Európa Bajnoki sorozat ötödik versenyhétvégéje.
Vitorlás tudattágítás
ROLEX Fastnet Race 2017
A verseny kilencvenkét éves történetének legnagyobb mezőnye (háromszázhatvankét hajó, huszonkilenc nemzet vitorlázói), napsütés, finoman frissülő nyugati szél - így indult meg augusztus 6-án, hét rajteljárás során az idei regatta a Royal Yacht Squadron klubháza elől, az angliai Cowes-ból.
Raiders
Vereség a második előszezon mérkőzésen is
Hajnalban lejátszottuk az első hazai előszezon mérkőzésünket is.
Szabadrúgás
Távol a Tábor
Meg lehet tekinteni a Youtube-on a belgrádi Partizán táborának, a Grobarinak félelmet keltő szurkolását.
RallyeDream
Kamionműhelyben jártunk!
Közel 2000 km-t utaztunk, hogy alaposabban is szemügyre vehessük a műhelyt, ahol Norbi szavaival élve: "a csoda történik".