Fábián, Sebestyén
-12 °C
-3 °C

Görög és orosz ellenfelek a női pólócsapatoknak a kupákban

2016.03.15. 17:27

A női vízilabda Euroliga négyes döntőjében a címvédő görög Olympiakosszal kezd a magyar bajnok UVSE április 22-én, míg a LEN Kupa Final Fourjában a Szentes április 15-én az orosz Uralocskával elődöntőzik, írja az MTI.

A párosítást a kontinentális szövetség, a LEN nyoni központjában készítették el, az El-ben a másik elődöntőt a házigazda spanyol Sabadell és az orosz Kirisi vívja. Az Euroliga Final Fourjának megrendezésére az UVSE is jelentkezett, de a LEN a spanyoloknak ítélte oda a jogot. A két elődöntőt április 22-én bonyolítják le, másnap van a bronzmeccs, majd a két győztes csapat részvételével a döntő. A tavalyi athéni finálét ugyanez a négy együttes vívta, akkor az Olympiakosz végzett az élen a Sabadell és a Kirisi előtt, az UVSE negyedikként zárt.

A női pólósok másik európai sorozatában, a LEN Kupában a Szentes az orosz Uralocska csapatával játssza az elődöntőt április 15-én, a másik elődöntős párban pedig a spanyolországi négyes döntőnek otthont adó Mataro együttese küzd meg a görög Vuliagmenivel. A két győztes vívja a másnapi döntőt, a vesztesek pedig a LEN Kupa Final Fourjának bronzérméért szállnak vízbe.

Visszatérés a paradicsomba

Egy újabb kaland előszobájába léptünk, mikor kis kocsink megindult Christchurch felé.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.