Kásás: Nem változott semmi, kicsit hülyébbek lettünk

D  CB20170807001
2017.08.08. 10:21

Százhúsz csapat részvételével elindult a margitszigeti Hajós Alfréd uszodában a vízilabda Masters világbajnokság, és a torna első napján egyből erődemonstrációt tartott a Sydney és Athén olimpiai bajnokaival megerősített, Millennium névre keresztelt magyar válogatott csapat is, amely a török Galatasarayt verte 22-5-re. Ráadásul a keret minden játékosa lőtt legalább egy gólt.

A meccs tehát gálával ért véget, a csapat összes játékosa élvezte a játékot és a társakat. Ahogy Kásás Tamás fogalmazta meg az nso-nak, kicsit lassabbak lettek, kicsit hülyébbek – vagyis lazábbak – de igazából nem változott semmi.

Zseniális megoldásokat láthatott a telt ház, és aki lemaradt a meccsről, az alábbi videón bepótolhatja az egész meccset.

Millennium-Galatasaray 22:5 (6:0, 4:1, 7:1, 5:3)

G.: Kiss Gergő 4, Kásás Tamás 3, Märcz Tamás, Varga Zsolt, Benedek Tibor, Biros Péter, Varga Tamás 2-2, Székely Bulcsú, Vári Attila, Fodor Rajmund, Steinmetz Barnabás, Molnár Tamás. A kaput az első félidőben Szécsi Zoltán, a másodikban Gergely István védte. Vezetőedző: Kósz Zoltán és Kemény Dénes

Borítókép: Fodor Rajmund Kásás Tamás és Benedek Tibor a Millennium csapatnéven induló magyar válogatott játékosai a masters korosztályú vizes világbajnokság vízilabdatornájának Millennium - Galatasaray SK mérkőzése előtt a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában. Fotó: Czagány Balázs / MTI.