György
2 °C
15 °C

Ajpek Orsi

fotós/képszerkesztő Fotó

Ez az én négygenerációs családom Ez az én négygenerációs családom

Ritka, hogy egy fotográfus a saját családjáról készít sorozatot. Ajpek Orsi, az Index fotósa ezt teszi. Budapesti családi házukat és a házban élő négy generáció tagjait örökíti meg: a netező nagypapától a féléves kisbabáig mindenkinek a hétköznapjait a közös térben.

március 21. 12:05

3200 km hosszan verne éket Mexikó felé Trump 3200 km hosszan verne éket Mexikó felé Trump

Az elnök egyik legfontosabb kampányígérete volt, de szinte csak kérdések vannak a határra tervezett fala körül. A határ mentén élőket megosztja az ötlet, költségvetési oldalon nem látni, hogyan kezdenek neki az építkezésnek, ha pedig Trump Mexikóval fizettetné ki a falat, az vámháborúba is torkollhat.

március 19. 13:54

Magyar vagyok és turista Magyar vagyok és turista

Birtalan Zsolt Budapestről Budapestre utazott, hogy megmutassa, milyen sokan elmentek. A fotós Séta, utazás című sorozatának képeiből válogattunk.

március 7. 23:10

Iparcsarnokból Kohó és Gépipari Csarnok, majd Petőfi Csarnok, most pedig egy halom sitt. Azaz lassan már az sem, mert apránként a romokat is eltakarítják. Azzal együtt, hogy még maguk a tervezők sem bánják a bontást, nekem egy picit mégis sajog a szívem azoknak a nagyszerű Tilos-partiknak, mindenféle koncerteknek és buliknak a helyszínéért, ahol tinédzserkorom nem kevés péntekjét/szombatját töltöttem.  R. I. P. Pecsa. R. I. P. tinédzserkor.

Két méternél hosszabb, több mint 95 kiló, és nem újszülött elefánt, mi az? Baltazár, a dán dog. (Vagy nagy dán. Vagy német dog. Ha a fajta eredete körüli vitákra is ki akarunk térni.)

A bilborough-i állatorvosok szerint Baltazár abszolút esélyes az ország legnagyobb kutyája versenyben hatalmas méreteivel. Amilyen óriási, annyira helyes is. Mondhatni cuki, nézzék: