Kinga, Kincső
19 °C
31 °C

Ajpek Orsi

fotós/képszerkesztő Fotó

A 90-es évek ma már abszurdnak hatnak A 90-es évek ma már abszurdnak hatnak

Húsz év távlatából már szinte elképzelhetetlen, hogy a reklámképeket is filmre fényképezték, úgy, hogy polaroidra készültek a próbafelvételek. Szatmári Gergely és Fabricius Gábor nemrég megjelent fotókönyve az akkori vizuális kultúrát értelmezi. Nagykép.

július 21. 23:58

A kilátástalanság szlovák arca A kilátástalanság szlovák arca

Boris Németh Szülőföld című, a szlovák sajtófotó-pályázaton díjazott fotósorozata óvatosan kongatja a vészharangot.

június 30. 00:52

Az ösztöndíj véget ért, a szerelem nem Az ösztöndíj véget ért, a szerelem nem

Egy hamarosan nyíló kiállítás bemutatja, hogy az Erasmus-ösztöndíjprogram a külföldön szerzett tapasztalatok mellett életre szóló találkozásokat is hozhat.

május 6. 13:05

Győrben már nagyon készülnek a július 23-án kezdődő Európai Ifjúsági Olimpiai fesztiválra. 50 országból 3600 versenyzőt várnak, 152 magyar induló lesz, 130 versenyszámot rendeznek meg. A Rába és a Mosoni-Duna összefolyásánál lévő földnyelv végében egy multimédiás, úszó szökőkutat építettek fel, a vízfalra vetített képekkel és filmekkel tervezik szórakoztatni a nagyközönséget. Pénteken este már élesben működött a látványos vízfal, többek között Borkai Zsoltot lehetett megcsodálni a nedves kivetítőn.

Bikinis szépségverseny nagyiknak? Elsőre kissé bizarrnak hangzik a dolog, de a képek alapján elég nagy buli volt a kínai Tiancsin aquaparkjában megrendezett szépségverseny. Több mint négyszáz, ötvenöt évesnél idősebb versenyző közül végül a 78 éves Ma Jing volt az, akinek a fejére tették a legdögösebbnek járó tiarát. 

A legszebb bikinis nagyikért kattintson:

A kínai csapat a dobogó legmagasabb fokán örül ilyen rendezetten és visszafogottan. A szinkronúszók a szabadkombinációs gyakorlatban voltak a legjobbak.