Emánuel
3 °C
12 °C

Bakró-Nagy Ferenc

szerkesztő-operatőr Videó

Kerékpárok/gitárok száma3/5

Macskaujjak száma a háztartásban18 :(

Repült kilométerek125 934

2017-ben úszott méterek (20)21 800

A Netflixhez kerül a Mötley Crüe életrajzi filmje A Netflixhez kerül a Mötley Crüe életrajzi filmje

A tupírmetál zenekar moziját a Jackass filmek rendezője, Jeff Tremaine veszi kézbe.

március 24. 20:26

Betiltanák a Hatvannégy Vármegyét Betiltanák a Hatvannégy Vármegyét

Súlyos börtönbüntetést kért az ügyész a székelyföldi robbantásos terrorvádban.

március 24. 19:39

Szijjártó: bátor vezetőkre van szükség

A külügyminiszter szerbül kampányolt Belgrádban.

március 24. 17:53

Belij és Szerij a moszkvai állatkertből érkezett Budapestre még a múlt csütörtökön, és szemmel láthatóan nagyon élvezik a helyzetet, úgy is mondhatnám, mintha csak magamat látnám Dél-Olaszországban!

Májusban lép fel a Papp László Sportarénában az Alekszandrov-kórus, vagyis az oroszországi fegyveres erők művészeti együttese. A furcsa felirat oka, hogy az eredeti cirill nevet (АЛЕКСАНДРОВ) átírták angolra, majd azt próbálták látványban visszaoroszosítani. De Lázár János legyek, ha ezt észreveszem a VÖRÖS CSILLAGTÓL!

17310375 10208809787705461 7797775630506044502 o
Fotó: István / Olvasónk

Az óriásplakátok okozta vizuális zaj ellen néha a politikusok is felemelik szavukat, bár ez főleg akkor jut eszükbe, amikor a saját embereiknek osztanák újra a reklámpiacot. A problémát ettől függetlenül érdemes megvitatni, elképzelni egy adott városrészt vagy tájat óriási csirkefarhátak és súrolószeres flakonok fotói nélkül.

Se hartó de las vallas que bloquean el paisaje y decidió reemplazarlas. Con motivo del Festival de Arte al Aire Libre, la artista visual Jennifer Bolande, decidió iniciar un ambicioso proyecto y logró sustituir las imágenes en las vallas publicitarias ubicadas en el Valle de Coachella en California, Estados Unidos, con fotos del paisaje montañoso que éstas bloquean. “Distancia visible/Clarividencia”, es el nombre del proyecto que muestra vallas que “desaparecen” y se mezclan con el entorno cuando son vistas desde un ángulo recto a lo largo del camino de Gene Autry. Con esta iniciativa, Bolande se propone fomentar la reconexión con el medio ambiente al sustituir la publicidad comercial por la belleza natural del Valle de Coachella. Vía Bored Panda. #Coachella #California #EEUU #JenniferBolande #Vallas

A post shared by La Patilla (@la_patilla) on

Jennifer Bolande amerikai művész instagramján osztja meg képeit: az óriásplakátokra az általuk kitakart táj fotóit teszi. Így a plakát egyszerre van is, és nincs is.