Simon, Szimonetta
1 °C
12 °C

Bohus Péter

rovatvezető Sport rovat

Táblafestést vállalok

Apa, miből van a szőr?Nem tudom, kislányom

Nikolicsnak eléggé kivan a mindene

A válogatottban és a klubjában sem kapja meg azt a játéklehetőséget, amit szeretne.

október 24. 14:09

Ők már reménykedhetnek az Aranylabdában

Lionel Messi is a listán

október 24. 12:18

Magyar góloknak is lehetett örülni a hétvégén Európában

Ilyen sok gólt rég nem rúgtak magyarok a magyar bajnokságon kívül.

október 24. 09:21

Egy Kassouf nevű brit és a kanadai Griffin Benger játszotta alighanem az év egyik legfeszültebb leosztását.

Kettejük összecsapása még júliusban volt, de csak éjjel mutatta be az ESPN, és a videó szélsebesen terjedt a szerencsejátékos szcénákba (már amennyiben a pókert lehet klasszikusan szerencsejátéknak nevezni).

A tét valami 5-6 millió dollár az asztalon (csak játékpénzben, hiszen a valódi összeg nem ennyi), a kanadainak két ásza van, pár király a brit fickó kezében. Utóbbi egyébként ügyvéd, és a jelek szerint nemcsak a munkájában szeret lyukat beszélni az ember hasába, hanem a hobbija is az.

A legjobb jelenet, amikor a kanadai (úgy tesz?), mintha megelégelné Kassouf folyamatos célozgatásait, és zrikálását, amivel az szeretné megtörni őt, hogy kizökkentse a koncentrációból, aztán kitör, és visszatámad. Kijelenti, hogy ellenfele verbálisan zaklatja, és ez már nem vicces, és hogy biztosan mindenki így is gondolja a teremben. Nézz már magadba, kiáltja neki, majd elhangzik az all in, mind a ketten kiterítik a lapjaikat! Ha ez egy csapda volt, akkor az egyik a legdrágább valaha.

A Digi Sport reggeli műsoráról írtam az Indexen, és ahogy a videót megnéztem, rájöttem, ez nem csak egy cikk, hanem valami annál sokkal több.

Névtelen.png

Hogy miről beszélt a Varsóban idegenlégióskodó Nikolics, aztitt találja, de maga a videó mindenképpen megér még egy írást, mert aki megnézi, azonnal elolvad. Miközben az otthonról bejelentkező Nikolics beszél, a kislányát simogatja. Na, most az én nagyobbik kislányom is kb ilyen korabeli, és pontosan át tudom érezni a helyzetet. Ha lenne méhem, most azonnal felrobbanna!

Csak csodálni tudom azokat az embereket, akiknek a kétségbevonhatatlan tudása kreatív módon szublimálódik.

Névtelen.png

 Közülük is a legeredetibbek a pingpongozók. Volt itt már zenélő pingpongasztal, pingpong ülve és több labdával, hogy aztán az unatkozó pingpongzsenik is megmutassák magukat.

Ez utóbbi ágazathoz sorolható egy viszonylag új videó. Felesleges és szinte lehetetlen elmagyarázni, amit láthatunk, meg kell nézni.