Anna, Anikó
20 °C
31 °C

Bohus Péter

rovatvezető Sport rovat

Táblafestést vállalok

Apa, miből van a szőr?Nem tudom, kislányom

A Telegraph drónról készült videót mutatott be, a képeken olyan tábor látszik, ahova gyerekeket gyűjtöttek össze Irakban. A felirat szerint 1,5 millió gyerekről van szó, akiknek élelemre és vízre van szükségük.

Támogassa a segélyszervezeteket!

A Baltemore-i rendőrség máris megtalálta a legtökéletesebb elrettentő reklámot a Pokémon Go és a vezetés káros párosításának illusztrálásához.

Néhány rendőr hétfőn este éppen a járdán beszélgetett, amikor nagy sebességgel egy pick up rohant a mellettük álló járőrkocsiba. Az autó továbbgurult, majd 50 méter után megállt, addig a rendőrök is komótosan odaértek. Amikor a sofőr kiszállt, megmutatta, hogy mekkora hülye, mert vezetés közben a telefonján játszott. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a rendőrök nem lőtték le.

via Hvg.hu

 Több százan gyűltek össze, hogy Somló Tamásra emlékezzenek szerda este a Tabánban. A 68 éves zenész hosszú betegség után kedd hajnalban hunyt el.

A zenészt ábrázoló molinó előtt gyertyagyújtással róhatták le tiszteletüket a rajongók szerda késő délután a Tabánban. Az MTI tudósítása szerint a megjelentek csendesen beszélgettek és hallgatták, dúdolták a hangszórókból szóló jól ismert LGT-, Omega- vagy saját szerzeményű Somló-dalokat.

A kevésbé ismert dalaiból szemezgetett a Stenk.

Zsolnai Endre, az esemény főszervezője a program kezdetekor elmondta, hogy a molinó mellé elhelyezett mikrofonok segítségével bárki megoszthatja a zenészhez kapcsolódó élményeit, anekdotáit az egybegyűltekkel, de várják a régi zenészbarátokat is, egy esetleges közös zenélésre. Az emlékezők közt feltűnt mások mellett Debreczeni Ferenc, az Omega dobosa, Bornai Tibor zenész, dalszövegíró és Pajor Tamás zenész is.