Magdolna
19 °C
35 °C

Bohus Péter

rovatvezető Sport rovat

Ez volt a vizes világbajnokság megnyitója, pici hanghibával, kicsit magyarosan Ez volt a vizes világbajnokság megnyitója, pici hanghibával, kicsit magyarosan

Látványorgiát és a szokásos, történelmi giccsparádét kaptuk az elképesztő összegű nyitóünnepségén. Ha azt hitte, nem lesz baki, tévedett. Az esemény csúcspontján kavart be a technika.

július 15. 00:09

Mikor csobbannak a vízbe a magyarok a vizes vb-n? Mikor csobbannak a vízbe a magyarok a vizes vb-n?

Sorvezető a következő két hétre, menetrenddel és éremszámlálóval.

július 14. 16:10

Tarlós István kis pillanata Tarlós István kis pillanata

Előbb-utóbb kénytelen lesz egyértelművé tenni, mit akar tenni Soros György díszpolgárságával.

július 14. 11:29

IMG 0280

Én életemben most láttam először ilyen parkolóautomatákat, amilyeneket a Stefánia úton sodort elém az élet, meg a a helyi parkolótársaság. Ahogy nézem, nem olyan buta készülékek, mint a többi, hanem rendesen billentyűzetük is van, meg kifejezetten szexi a latexcsomagolás is, persze mindegyiket megbontották, így láthatóvá vált, hogy amúgy zöldek. Kár.

IMG 0276

Tehát július 30-án,  Papp László Sportarénában tartják a vizes vb záróünnepségét, és jó hír, hogy INGYENES, csak regisztrálni kell rá. Mivel feltehetően sokakat érdekel majd a 40 perces műsor, 24-én reggel tíztől érdemes kattintgatni a FINA honlapján.

Itt még egy videó a mai bemutatóból, korábban írtuk, hogy 100 artista és 100 táncos adja majd elő a monumentálisra tervezett eseményt (740 millió forintba került), és persze, ilyen záróesemény sem volt még Magyarországon.

Még azt is megtudtuk, hogy igazi sztárcirkuszosok is lesznek, az üzbég Duo Sky Angels, akik az idén nyerték el a cirkusz Oscar-díját, az Arany Bohóc díjat.

Merthogy ilyen is lesz majd jövő vasárnap a Papp László Sportarénában, amikor véget ér a vizes világbajnokság. 

Kétszáz artista és táncos működik majd közre, a videón a levegő számból látható egy elem, a háttérben Vági Bence rendező és Illés Renátó koreográfus.