Aladár, Álmos
-1 °C
9 °C

Bohus Péter

rovatvezető Sport rovat

Táblafestést vállalok

Apa, miből van a szőr?Nem tudom, kislányom

Gyorsan letiltották Orbán Viktor értékelését a Facebookon Gyorsan letiltották Orbán Viktor értékelését a Facebookon

Egy csillag vagy öt? A Facebookon módosítottak a kormányfő beállításain.

február 17. 20:10

Tarlós szerint megvan az elegendő számú aláírás, ha már ennyit leadtak Tarlós szerint megvan az elegendő számú aláírás, ha már ennyit leadtak

A főpolgármesternek Orbán cáfolta, hogy a fideszeseket kihátrálásra szólította volna fel.

február 17. 19:45

Soha nem fordítottak 4-0-ról, bár ha valaki, a Honvéd tudja, milyen

Brutális, de nem lehetetlen feladat vár majd a Barcelonára a BL-ben.

február 15. 09:18

Pénteken este ez a BMW-s úgy gondolta, megáll egy kicsit, kiszáll, lehet, elzsibbadtak a végtagjai vagy látott lehullani egy falevelet valahol, mindenesetre otthagyta az autót, és ezzel sikeresen blokkolta a teljes forgalmat az Október 6. utcában.

Gratulálunk neki, reméljük, megérte.

image1
Fotó: Olvasói fotó / Index

24 óra sem telt el azóta, hogy Orbán Viktor ultipartiról tett ki fotót a Facebookjára, illetve tette ki az, aki a Facebookját kezeli.

16804384 10154883799581093 737898988165802604 o

A miniszterelnök „munka után” - frakcióülés - csapott a lapok közé, a képről pedig az is kiderül, nem volt éppen a legjobb a lapjárása, egy gyenge zöld ulti, egy piros hetes és piros ász, egy makk ász és egy tök filkó látszik a kezében, ami így összességében bukó lapnak számít.

Az ATV megkérdezte kártyapartnereit, Font Sándort, Kerényi Jánost és Vitányi Istvánt, hogy ki nyert, amire az a válasz érkezett, hogy

összességében a miniszterelnök úr.

Meg azt is kiderítette az erősödő fideszes kötődéssel vádolt lap, hogy amúgy Font Sándor volt az est győztese.

Erről amúgy eszembe jutott egy anekdota, amit az ultiszövetség egykori tisztségviselője mesélt nekem. A hetvenes években újságíróként dolgozott, és egyszer, amikor Kádár János Hajdúszoboszlóra utazott, őt is odaküldte a főszerkesztő. Este mindenki ment a szállására, ő is így tett, amikor kopogtak az ajtaján. Eljött érte a nagy fekete autó. De nem börtönbe, hanem Kádár rezidenciájára vitték, ahol a főtitkár álmatlanságban szenvedve kártyázni akart, és úgy hallotta, hogy újságírónk tud ultizni. Néhány órát játszottak is. És hogy ki nyert? Természetesen Kádár.

Olvasónk szúrta ki az Interspar akciós katalógusában ezt az elírást, ami így a címben jelzett terméket jelöli. A pene faszt péniszt jelent olaszul, de alighanem a Panére (kenyérre) gondolt a költő, és a szeletelt fehér kenyérről lehet szó.