Judit
-2 °C
8 °C

Bohus Péter

rovatvezető Sport rovat

Táblafestést vállalok

Apa, miből van a szőr?Nem tudom, kislányom

Rátelepedett az úszószakmára Gyárfás, és már azt hitte, úszni is tud Rátelepedett az úszószakmára Gyárfás, és már azt hitte, úszni is tud

A Verrasztó gyerekek édesapja egyesületi elnökként a magyar úszósport halálát látja.

december 6. 12:17

Tényleg bohózat, amit csinálnak Tényleg bohózat, amit csinálnak

A Fidesz hetek óta a kvótaellenes alkotmánymódosítás fontosságáról beszél, de ehhez - a letelepedési kötvények miatt - nem kaptak elég szavazatot a parlamentben. Most viszont ők nem támogatják a Jobbik szinte szóról szóra megegyező javaslatát. Mi folyik itt?

november 21. 19:18

A Google street view tele van meglepetésekkel. Egy-egy rejtélyes képnél a fél világ szokta találgatni, hogy például gyilkosságot lát-e, vagy csak egy vizes kutyát, esetleg UFO szállt-e a Dunába egy térképhiba részeként.

Ma reggel egy boltot keresgéltem a Kolosy tér környékén, amikor Lovas kolléga azt javasolta, hogy a Google street view-val nézzek szét a környéken. Küldött is egy linket a Kolosyról, amin a keresett bolt mellett egy kerekesszékes emberre lettem figyelmes.

A kerekesszékes pont a Google kamerás autója előtt haladt, és egyáltalán nem tűnt úgy, mint aki ki fog térni a kocsi útjából, amely rendíthetetlenül haladt a Szépvölgyi út irányába.

Nekem sok minden eszembe jutott, de arra nem voltam felkészülve, amilyen látvány aztán fogadott, amikor a kocsival a férfi mellé értünk. Vigyázat, a nyugalom megzavarására alkalmas képsorok következnek.

Disclaimer: Ennek a posztnak nem célja nevetség tárgyává tenni sem a férfit, sem általában a kerekesszékkel közlekedőket, sőt, inkább arra kívánja felhívni a figyelmet, hogy a közlekedésben nagyon oda kell figyelnünk egymásra, legyünk egymással türelmesek, és ne az legyen az elv, hogy automatikusan az erősebb és nagyobb járművel közlekedőnek van igaza.

60 éves múlt - november 27-én - Bárdos Deák Ági egy korosztály ikonja, aki a Kontroll Csoport énekese volt a 80-as években, most meg szülinapja alkalmából országos koncertturnéra indul.

Izgi, ugye? Budapesten a Fáklya Klubban, december 10-én lép fel este nyolctól. Tudj róla, és menj el!

Széles Gábor Facebook-fala igazi csemege, akit érdekel egy idősödő milliárdos élénk fantáziája, és vegytiszta képet mutat arról a katyvaszról, ami a tájékozatlanság és a messianizmus fura keverékeként funkcionál az agy helyén. Sajnos nem szórakoztató, inkább rettenetesen kínos.

Széles Gábor UFO-hívő, de nem annak a tudományos hipotézisnek a követője, hogy a Földön kívüli is lehet élet, hanem abban hisz, hogy a Földön kívüli élet aktívan jelen van a Földön, és így befolyásolja a világ alakulását. Hite kiterjed az ismert fizikai törvények relativizálhatóságára, és arra, hogy egy háttérhatalom folyamatos aknamunkájának eredményeképpen van boldogtalanság a Földön. Hisz továbbá a média kétszínűségében és gonoszságában. Jó, ilyen emberekkel tele a padlás és a Facebook, de azért az mégiscsak furcsa, hogy éppen ő a szószólója ennek a dimenziónak, aki maga mérnök, milliárdos és médiatulajdonos is egyben, tehát a jelenlegi rendszer haszonélvezője.

Vajon mi járhat a fejében milliárdosként vagy médiatulajdonosként, amikor ezer méterről is nyilvánvaló kamu oldalak "híreivel" szórakoztatja közönségét? Vagy amikor Halász Judit halálával szórakozik, mint most. Én tényleg csak arra tudok gondolni, hogy Széles már nincs magánál, amikor egy helyesírási hibáktól hemzsegő, sosem hallott nevű portál hírét osztja meg mindannyiunk gyerekkori kedvencének hazug halálhíréről. Szerencsére a saját hívei között is vannak, akiknek még nem ment el teljesen az esze, és próbálják Szélesnek elmagyarázni, hogy ne higgyen el mindent, amit az interneten lát.