Antal, Antónia
-7 °C
0 °C

Bohus Péter

rovatvezető Sport rovat

Táblafestést vállalok

Apa, miből van a szőr?Nem tudom, kislányom

Nem is törtek be a jobbikos irodájába, csak ennyire vacak volt a zár Nem is törtek be a jobbikos irodájába, csak ennyire vacak volt a zár

Maguktól nyílhattak ki az ajtók a Képviselői Irodaházban.

január 9. 19:03

Bienerth Gusztáv az új úszöelnök Bienerth Gusztáv az új úszöelnök

Gyárfást örökös tiszteletbeli elnöknek akarták megszavazni, de visszakoztak Hargitayék.

január 8. 11:29

Berúgtunk, és kipróbáltuk a részeg focit Berúgtunk, és kipróbáltuk a részeg focit

Rengeteg felessel, bénázással meg egymásnak ugrással öregbítettük a magyar sport hírnevét. Videó a részegen focizó indexesekről, a valaha volt legtöbb káromkodással.

2016. december 31. 21:16

A teniszben is elkezdődött 2017, az év első Grand Slamje éppen hétfőn rajtolt, Ausztráliában, és mindjárt olyan nevek léptek pályára, mint a világelső Andy Murray vagy éppen Roger Federer és Stan Wawrinka.

Utóbbi a jelek szerint baromi jó erőben van, bár kicsit mintha még szétszórt lenne, de erről ellenfele, a szlovák Martin Kližan biztosan hitelesebben tudna beszámolni, miután egy labdamenet végén Wawrinka kis híján kivégezte.

És nem túlzás a kivégzés szó használata, hiszen az ötödik, döntő szettet játszották, az eredmény 4-4 volt, és Kližan nem valószínű, hogy a meccs feladására készült.

A szlovák mintha tudta volna, hogy esélye sem lesz azt a menetet megnyernie, és amikor visszaadta a labdát, egészen meglepően reagálta le, elkezdett a háló felé sétálni, mintha a strandon lenne. De ebben a sportban az óvatlanság bizony kellemetlen következményekkel járhat, és arra valószínűleg nem számított, hogy a svájci egy gyilkos lecsapással éppen őt fogja eltalálni. Kližan meg összekuporodott és a meccset innen jól el is veszítette.

Van, hogy az uncsi futás és nyújtás helyett egy kis tánc megteszi bemelegítésnek. Hosszú Katinka erre esküszik szombaton.

Hajnali hatkor.

A krikett nem tenisz. Ennek az ősi dakota mondásnak látványos bizonyítását láthattuk a szerb világmásodik ausztráliai bemutatómeccse után.

2017-01-11T131038Z 241957249 RC1524434720 RTRMADP 3 TENNIS-OPEN-

Az Austral Open csak a jövő hétfőn kezdődik, de Djokovics már a helyszínen van, és mint azt tudjuk, a világ legjobb teniszezője a lelke mélyén egy bohóc, ezért nem volt nehéz rávenni, hogy fogjon a kezébe egy krikettütőt.

A többi meg, ahogy mondani szokás, már csak cirkusz.