Luca, Ottilia
2 °C
5 °C

Bohus Péter

újságíró-szerkesztő Politika

Vona Gábor nyílt levélben ment neki Orbán Viktornak az ÁSZ-vizsgálat miatt Vona Gábor nyílt levélben ment neki Orbán Viktornak az ÁSZ-vizsgálat miatt

Kiégett, korrupt zsarnoknak nevezi a miniszterelnököt a Jobbik-elnök.

7 órája

Nem támogatja az állam a vegetarianizmust Nem támogatja az állam a vegetarianizmust

A bürokrácia útvesztőin keresztül jutott el egy anyuka, akinek a kisfia undorodik a hústól, a felismeréshez, hogy miként viszonyul az állam a vegetarianizmushoz.

december 7. 12:18

Az öt legtutibb név az LMP országos listájáról Az öt legtutibb név az LMP országos listájáról

Szél Bernadett, és aki mögötte van.

december 3. 14:29

Valami szokatlan volt a levegőben a II. kerületi Trombitás úton, amikor Péter szerda reggel elindult otthonról. A kocsijánál aztán észrevette, hogy leaszfaltozták a környéket. Ez egyrészt váratlanul érte, hiszen nekik erről senki nem szólt. Mert ha szólt volna, akkor nem úgy parkolnak le aznap, ahogy szoktak, és ahogy szabályos is, fél kerékkel a padkára.

Így viszont a munkások voltak kénytelenek kreatív megoldáshoz folyamodni.

kerek.png

Igen, körbeaszfaltozták a kereket.

Csak gratulálni tudunk a kábelfektető aszfaltozóknak!

B., ahogy mondani szokás, elfogott egy levelet, és el is küldte nekünk, mert abban igen szigorúan részletezve van, hogy mit szabad egy focimeccsen egy hostessnek csinálnia, és mit nem.

  • Tilos: rágózás, hosszas dumálgatás másokkal nem munkaügyben, ásítozni, káromkodni
  • Szabad: mosolyogni

A kinézetről pedig álljon itt egy útbaigazító:

Jött válasz! A Mcdonald's válasza: "Hálózatfejlesztés (...) A Deák Ferenc téri egységünket (...) mára kinőttük, bővítésre az épület adottságai miatt nincs lehetőségünk. (...) A most bezáró étterem minden munkatársa a hálózaton belül, más egységeinkben folytatja munkáját.” A közelben az Astoriánál és a Régiposta utcánál működik még üzletük. 

Mi történhetett? Írtunk a McDonald's magyarországi akármijének. Amint kiderül, mi történt, hatalmas anyagban számolunk be róla. 

Amit eddig tudni lehet: Dávid észrevette, hogy bezárták a Sütő utcai Mekit, lefotózta, és szerencsére rólunk sem feledkezett meg. 

IMG 20171208 115553 resized 20171208 024320594