Antal, Antónia
-7 °C
0 °C

Bolcsó Dániel

újságíró Tech-Tudomány

Nemcsak a Facebookon ömlik a kamu, a médiában is Nemcsak a Facebookon ömlik a kamu, a médiában is

Az álhírek miatt panaszkodó lapoknál is elcsattannak súlyos valótlanságok.

tegnap, 19:30

Még mindig a lehető legostobább jelszavakat használjuk

Hiába lopták végig a netet tavaly, nem tanulunk.

tegnap, 16:16

Az évtized botrányává dagad az orosz hekkerügy Az évtized botrányává dagad az orosz hekkerügy

Soha nem merült még fel, hogy valaki kívülről belepiszkált volna egy amerikai elnökválasztásba. Most igen, és ahelyett, hogy kiderülne az igazság, egyre csak durvul az egész. Senki nem tudja, hol a vége, és mi lesz Amerikával.

tegnap, 07:14

Itt a stand, keressék meg rajta a kiállított terméket:

Nincs meg? Pedig ott figyel középen, a két malomkő között:

linkzoom
Fotó: Bolcsó Dániel / Index

Egyébként egy LINK nevű, tenyérben elférő kis dobozról van szó, amely víz- és ütésálló, 2 terabájt adat fér el rajta, amit lehet róla Bluetooth-on és wifin streamelni. Az én különdíjamon kívül amúgy a CES leginnovatívabb termékeinek járó plecsnit is kapott Las Vegasban.

És úgy hívják, hogy felhő elvitelre. Bámulatos innoválás esete forog fenn a Las Vegas-i CES-en.

Ha valaki először utazik Las Vegasba, és előtte fogadkozik, hogy ő bizony be nem teszi majd a lábát egy kaszinóba, könnyen lehetetlen helyzetbe kerülhet. A nagy hotelekben ugyanis mindben a hotel közepén van egy bazi nagy kaszinó, így aki csak át akar menni a bejárattól a szobájába, máris betette a lábát egybe.

Kész szerencse, hogy annyiféle játék van, hogy mindenki találhat kedvére való módot a sokkal jobb helyre szánt pénz kidobására az ablakon. Geekeknel például rögtön itt van a Big Bang Theory-tematikájú nyerőgép:

Nem próbáltam ki, de ha van egy kis humora a tervezőnek, arra jár a jackpot, ha egy Sheldon és egy Leonard közé kerül egy Penny.