Péter, Pál
19 °C
32 °C

Bolcsó Dániel

újságíró Tech-Tudomány

Így védekezzen a zsarolóvírusok ellen! Így védekezzen a zsarolóvírusok ellen!

Összeszedtük a fő tudnivalókat Petyáékról, hogy ne legyen legközelebb ön is az áldozatok között. Fizetni nem érdemes, de előre gondolkodni ajánlott.

tegnap, 19:58

Újabb pusztító kibertámadás söpör végig több országon Újabb pusztító kibertámadás söpör végig több országon

Ukrajnában kezdődött, de az oroszokat és több más országot elért egy újabb zsarolóvírus. Magyarországi cég is érintett.

június 27. 15:50

A NASA mindjárt bejelenti, hogy megtalálták az ufókat? A NASA mindjárt bejelenti, hogy megtalálták az ufókat?

Az "Anonymous" a NASA-t ugyan nem hekkelte meg, de a médiát sikerült megviccelnie.

június 27. 07:55

Mert hogy a koalák hiába cukik, azért mégiscsak vadállatok, úgyhogy néha verekednek. Na nem mintha így kevésbé néznének ki cukin.

Viszont úgy bele is feledkeztek a nagy bunyóba, hogy ha a videót készítő nő nem inti le a közeledő kamiont, lehet, hogy saját magukat győzték volna le így együttes erővel. Végül a nő egy törölközővel hessegeti le az út közepéről a két vérengző fenevadat:

 

Szörnyű dolog történt a hétvégén Norvégiában: a környéken futó emberek vették észre szombaton, hogy valaki megrongálta Eigersund község büszkeségét, a Trollpikken nevű, pénisz alakú sziklát.

Remek dolog történt a hétvégén Norvégiában: a helyi közösség villámgyorsan összefogott a vandálok ellen, és vasárnapig már több mint ötszázan gyűjtöttek össze közel 90 ezer norvég koronát, vagyis majdnem 3 millió forintnyi pénzt azért, hogy a jellegzetes szikla újra régi pompájában meredezhessen Eigersund ege felé.

Globális probléma, hogy a sok irodai munkát végző ember túl keveset mozog. Japánban ezt úgy próbálják megoldani, hogy több cég szervezetten tornáztatja meg ebédszünetben az elgémberedett és/vagy lankadó koncentrációjú munkatársakat. A trend nagyon pörög, az AFP videója szerint már 28 millióan tornáznak naponta:

 

Persze vicces dolog nézegetni, ahogy öltönyös japán férfiak hajlonganak zenére vagy csimpaszkodnak a munkahelyi folyosóra felszerelt színes rudakon, de maga a probléma nagyon is valós, ahogy a megoldási kísérlet is pozitív. Pláne, hogy munkaadói támogatás nélkül nem is nagyon lehetne megvalósítani a munkaidő alatti testmozgást. Úgyhogy

több testmozgást a magyar irodákba is!