Gedeon, Johanna
2 °C
21 °C

Bolcsó Dániel

újságíró Tech-Tudomány

Élnek nők két vaginával, de ne irigyelje őket Élnek nők két vaginával, de ne irigyelje őket

A dupla méh viszonylag ritka, a dupla hüvely meg pláne, és több hátrányuk van, mint hasznuk.

15 órája

Kiveri a víz a lyukaktól? Akkor ön is tripofóbiás! Kiveri a víz a lyukaktól? Akkor ön is tripofóbiás!

Valójában nem is csak lyukakról van szó. De miért kelt biológiai undort egy tök ártalmatlan kép?

tegnap, 07:11

Persze, hogy kevés az informatikus, ha a kiberbűnözés jobban fizet Persze, hogy kevés az informatikus, ha a kiberbűnözés jobban fizet

A Cisco szakemberei szerint reneszánszát éli a spam, és a zsarolóvírusok is, de azok legalább segítenek felnyitni a szemünket.

március 25. 07:33

És akkor Boris Johnsont még nem is említettem.

Pedig Trevor Noah, a Daily Show nevű amerikai vicces hírműsor vezetője kiszúrta, hogy a hajnak álcázott gonosz földönkívüliek hatalomátvétele egyszerre magyarázza meg azt, hogy miért mondja mindhárom populitikus ugyanazt, és hogy miért van mindhármuknak hülye haja:

Theresa Maynek szerdán a parlamentben annyira megtetszett valami, amit az ellenzéki Munkáspárt vezére, Jeremy Corbyn mondott, hogy ezt a fura kacajt sikerült tőle kieresztenie:

Eddig magasan ez a legjobban sikerült feldolgozás:

Ugye, ismerős élmény, amikor a reggeli tömegben próbálja átverekedni magát a városon, de a tömegközlekedés csak nem akar úgy kinézni, mintha ezt a közlekedő tömeget gondolkodó emberek alkotnák? Ugye, milyen idegesítő, amikor csak ön figyel oda, mindenki más ész nélkül nyomul?

Szavazzon, melyik tipikus tömegközlekedéses viselkedéstől borul ki leginkább a lattéja a termoszos kávésbögréből! (Több választ is megjelölhet.)

Tömegközlekedüsszeia

 • 1116
  Az első felszállók megállnak az ajtóban, hiszen ők már fent vannak. Aki később jön, vagy erőt vesz magán, és átnyomul rajtuk a kocsi belsejébe, ahol még egy csomó üres hely van, vagy továbbmegy.
 • 680
  A felszállásra várakozók elállják az ajtót a leszállók elől, hiszen ők minél előbb fel akarnak szállni, kit érdekel, hogy nincs hova, amíg nem engedik le az embereket.
 • 299
  Próbál mindenkik leengedni a metróról, de a leszállók egyszerre két oldalról nyomják össze, mert mindenki csak arra figyel, hogy ő minél előbb leszálljon.
 • 203
  Egy leszálláshoz készülődő utas már két állomás között elkezd tolakodni, és olyanokon préseli át magát kérdés nélkük, akik szintén le fognak szállni ugyanott, ahol ő.
 • 101
  Mindenki a legközelebbi ajtón száll fel, ezért a Combino végén nyomorog a tömeg, pár ajtóval feljebb meg üresek a székek.
 • 56
  Ha egy zsúfolt villamoson felszabadul egy ülőhely, de ön állva szeret utazni, anyázzák, hogy nem használja ki a helyet. Ha mégis leül, az a baj, hogy elveszi a helyet az idősek/nők elől.
 • 36
  A régi 1-es villamoson lehet akármekkora heringparti, van aki ilyenkor se áll le a lépcsőre, pedig úgy plusz egy ember kapna levegőt két megálló között is.