Szilárda
0 °C
6 °C

Bolcsó Dániel

újságíró Tech-Tudomány

Nanking megerőszakolása volt a Távol-Kelet holokausztja Nanking megerőszakolása volt a Távol-Kelet holokausztja

A kínai városba 80 éve tört be a japán hadsereg, és a katonák hat héten át tartó, borzalmas vérengzésbe kezdtek. A sebek a mai napig nem gyógyultak be.

december 12. 23:31

Mi történik azzal, aki az űrben hal meg? Mi történik azzal, aki az űrben hal meg?

A NASA egyik ötlete, hogy a testét le kell fagyasztani, majd addig rázni, míg elporlad.

december 10. 20:35

Az Apple napi két liter műizzadságot állít elő Az Apple napi két liter műizzadságot állít elő

Ezzel tesztelik, hogy bírják-e termékei az igazit.

december 6. 05:18

Orbán Viktor tegnap újabb parádés parlamenti válasszal szórakoztatta a Fidesz-frakciót. Ahogy akkor írtuk, Demeter Márta, az LMP-frakció tagja érdeklődött nála a szaúdi Gaith Pharaon ügyéről, illetve a zűrös néhai üzletemberhez fűződő viszonyáról. A miniszterelnök minderre azzal gondolt válaszolni, hogy "Hát, ö, mélyen tisztelt elnök úr, tisztelt képviselő társam! Boldog karácsonyt kívánok!"

De a videón nem is ez a méltán nagy figyelmet kapott válasz volt a legtanulságosabb, hanem Orbán reakciója még Demeter felszólalása alatt:

Dec 12 2017 9 24 AM - Edited.gif

Ön szerint mire gondolhatott közben a miniszterelnök?

 • 3211
  Mondja csak, közben a szaúdiak pénze már úgyis nálunk van.
 • 2510
  Ejnye, de kis heves ma a kishölgy!
 • 1260
  Ajjaj, lehet, hogy most az egyszer igazán megszorongatnak? Loooooooool.
 • 766
  Hát magácska meg hol hagyta a férjét?

10 ezer dollár nagyjából 2,6 millió forint, vagyis nem kis pénz. Pláne, ha az ember épp hajléktalan. Ilyen értékű csekket talált egy Elmer Alvarez nevű hajléktalan New Havenben, de ő fogta, és visszaadta a nőnek, aki elejtette.

A becsületessége nem is maradt jutalom nélkül, a csekket visszakapó Roberta Hoskie nevű üzletasszony pénzt, ingyenes képzést és lakást ajánlott fel neki. Egyetlen feltétele volt: adja tovább a szerencséjét. Vagyis miután talpra állt, segítsen ő is a hozzá hasonló helyzetben lévőkön.

Bár a sztori nemcsak Hollywood-, de erősen pr-szagú is, mégis hitelt ad neki, hogy Hoskie tapasztalatból beszélt, amikor a segítség fontosságát hangsúlyozta: egykor ő maga is hajléktalan volt.

A remek életképet a VII. kerületben lőtte egy olvasónk.

A Mercedes alighanem önvezető, legalábbis erre utal, hogy a tulajdonosa nem érezte szükségét, hogy beférjen a kormány mögé.