Sámuel, Hajna
12 °C
23 °C

Csizmazia Zoltán

Csizi

újságíró Sport rovat

Hány hoki-vb-n jártál életedben9

Hányszoros bajnok a kedvenc csapatod28

Itt az idő, hogy túllépjünk az elcsalt riói bronzérmen Itt az idő, hogy túllépjünk az elcsalt riói bronzérmen

Éremesélyekkel hétfőn kezdődik Párizsban a birkózó-világbajnokság.

7 órája

Zseniális, 60 méteres gólpasszt adott az Oviedo magyarja

Hidi Patrik jól szállt be első spanyol meccsén.

9 órája

Hiába ér 222 milliót, Neymar csak négy pontot hoz a PSG-nek Hiába ér 222 milliót, Neymar csak négy pontot hoz a PSG-nek

A videó- és adatelemzők elözönlik a sportot, nincs olyan adat, amelyet ne lehet már mérni, vagy pillanatok alatt tudni. De kell-e ez nekünk?

augusztus 19. 15:29

Az extrém sportokban is otthonosan mozgó Red Bull egy újabb őrületet talált ki. 400 méter futás a felhők közé, azaz egy síugró sánc aljáról, egészen tetejére.

 

Elizabeth Beisel a hatodik, és minden valószínűség szerint az utolsó vb-jén szerepel. A 400 méteres vegyesúszás előfutamában a harmadik legjobb idővel jutott a döntőbe és közvetlen Hosszú mellett fog úszni a hármason, a magyar másik oldalán pedig Mireia Belmonta, a spanyolok sztárja, aki Budapesten 200 pillangón már aranyérmes lett. Beisel elmondta, fontos számára ez a verseny, de ezen már nem múlik semmi

„Nincs nyomás rajta. Nagyszerű karrierem volt, és nem hiszem, hogy nekem megint bizonyítani kellene. Igyekszem a lehető legtöbbet kihozni magambol.”

Beisel pályafutása során egy vb-aranyat és két bronzot gyűjtött össze. Sanghajban ő nyerte a 400 vegyest. Londonban Je Si-ven mögött a második lett.

Szabó Tünde sportért felelős államtitkár a Duna Arénában folytatott tárgyalásokat Laura Flessel francia sportminiszterrel. Miniszteri szintű francia vezető 2010 óta nem járt Magyarországon, írta az MTI. A francia sportminiszter a megbeszélésen ismertette, hogy hol tart a 2024-es párizsi olimpiai pályázat, amely kapcsán számít a magyar sportvezetés támogatására is.

A tárgyalás során Laura Flessel érdeklődését fejezte ki a mindennapos testneveléssel, illetve a magyar sportösztöndíjprogramokkal kapcsolatban. Szabó Tünde és Laura Flessel megállapodott abban, hogy minél hamarabb megkezdik az egyeztetéseket a két ország közötti együttműködés szerződéses aláírása érdekében.