Zoltán
21 °C
34 °C

Csizmazia Zoltán

Csizi

újságíró Sport rovat

Hány hoki-vb-n jártál életedben9

Hányszoros bajnok a kedvenc csapatod28

Itt a Las Vegas Knights kerete Itt a Las Vegas Knights kerete

Túl vagyunk az Expansion Drafton, nagy válogatáson, kialakult az NHL 31. csapatának a kerete.

tegnap, 10:18

A kínaiak eszement pénzeket ölnek a futballba A kínaiak eszement pénzeket ölnek a futballba

Három év alatt 2,15 milliárdnyi eurót költöttek.

június 21. 09:46

EL-főtáblás Inter-verő is kupaellenfél EL-főtáblás Inter-verő is kupaellenfél

Andorra óta tudjuk, nincs könnyű ellenfél, a BL- és az EL-sorsolás után meg pláne nincs okunk sok örömre. Ellenfelek 32 ezres és 1560 fős stadionnal, angol klub elleni sikerrel és montenegrói gólzsákkal.

június 19. 20:01

Arséne Wenger, az Arsenal menedzserének távozását nagyon sokan követelték az előző szezon végén. Hiába tűnt úgy, hogy az 1996 óta hivatalában lévő szakember távozik a londoni futballklubtól, szerdán pedig aláírta újabb kétéves szerződését. Persze, az Arsenal-drukkerek egy csoportja ugyanúgy utálja, és ezt most ezzel a videóval tették ismét egyértelművé.

 

A franciák erejét jelzi, hogy bár kiestek a negyeddöntőben több statisztikai mutatóban is ők a legjobbak. A góllövőlistát Amine Gouiri vezeti 8 góllal. A legtöbb gólpasszt a szintén francia Yacine Adli adta 5 assziszttal. Gouiri eddig 15-ször találta el a kaput, több, mint kétszer annyiszor, ahányszor a második német Jann-Fiefe Arp. A franciáknak van a legtöbb kapura lövése és a magyarok után a második legtöbb szöglete is. 

Nehéz helyzetbe kerültünk, hiszen a középpálya közepe nem játszhat ezen a meccsen, Csonka Andrást eltiltották, Szoboszlai Dominik sérült. Hiányozni fog szintén eltiltás miatt a bal oldali védő, Majnovics Martin, de még az előző meccsen a lelátóra küldött Szélesi Zoltán szakvezető is.