Előd
7 °C
16 °C

Csizmazia Zoltán

Csizi

újságíró Sport rovat

Hány hoki-vb-n jártál életedben9

Hányszoros bajnok a kedvenc csapatod28

Harminc éve futballbajnokságuk sem volt, most vb-résztvevők Harminc éve futballbajnokságuk sem volt, most vb-résztvevők

Panama az elmúlt két és fél évtizedben építette fel a futballkultúráját, az Egyesült Államok miattuk bukott dollár százmilliókat a vb-n.

október 20. 18:57

Ha már bejöttél, tedd el a feketét! Ha már bejöttél, tedd el a feketét!

Ronnie O'Sullivan átadta a dákót a befutó nézőnek.

október 20. 10:35

Nem ez volt a kapusok napja az EL-ben

Ketten is gulácsiztak a csütörtöki játéknapon.

október 20. 08:45

Még szeptember végén fejezték be azokat a munkálatokat, amelyek során visszabontották az épület ideiglenes szerkezetét, amely aztán nem újrafelhasználásra került, hanem ment az ócskavas telepre. Még körülbelül 8 hónap, mire elkészül az uszoda oldalfala és üvegborítást kap, de jelen pillanatban nagyon bizarrul fest, ahogy gyakorlatilag át lehet látni rajta. A hírek szerint a nagyközönség majd 2018 májusától veheti majd birtokba.

01
Fotó: Barakonyi Szabolcs / Index

Már ünnepelte magát a holland a harmadosztályú futballista, aztán hét méterről az üres kapu fölé rúgta a labdát. Fogta is utána a fejét.

Dennis van Duinem, a Harkemase Boys futballistája egy csapásra az internet hőse lett, de inkább a negatív hőse. Csapata a hétvégi bajnokin a SC Capellét fogadta, és már 2-0-ra vezetett, amikor Van Duinem erőszakosságának köszönhetően lépett ki egyedül, majd miután a kifutó kapus is belerúgta a labdát, már csak az üres kapuval találta magát szemben. Hanyagul, 8 méterről a kapura lőtte a labdát, és már emelte is a kezét az ünneplésre, de a labda a felső lécet is érintve fölé ment. Ennek ellenére csapata végül 3-0-ra nyert, de erre a bénázásra még sokáig fog emlékezni.

 

Ami amúgy is tilos, és életveszélyes is. De mi van akkor, ha valaki mégis megfeledkezik magáról?

Így járt az a fiatalember is, aki egy benzinkúton, a kocsiból kiszállva vígan szívta a cigijét. A benzinkutas nem sokat magyarázkodott. Fogta a poroltót és eloltott, cigarettát, embert, mindenkit.