Antal, Antónia
-7 °C
0 °C

Dezső András

újságíró Politika

Megszólalt Kisbandi, az alvilág volt Megszólalt Kisbandi, az alvilág volt "bankára"

Azt mondta, Portik Tamás állt az összes leszámolásos gyilkosság mögött.

tegnap, 12:05

Nem példa nélküli, hogy a gyilkos megvárja, míg felnő a gyereke Nem példa nélküli, hogy a gyilkos megvárja, míg felnő a gyereke

Tompa Eszter gyilkosa szerette volna kivárni, amíg felnő a lánya. Volt ennél egy durvább eset is.

január 13. 12:24

Négy dolog, amin félrecsúszhatott a Tompa-gyilkosság felderítése Négy dolog, amin félrecsúszhatott a Tompa-gyilkosság felderítése

Rossz volt a személyleírás. Rossz autót kerestek. Balesetre nem gondoltak. De talán a legfontosabb a gyilkos viselkedése volt: az, hogy úgy tett, ahogy senki nem szokott.

január 13. 12:18

A rendszerváltás környékén nem aranyba, hanem Trabantba kellett volna fektetni. Ezt a szép kézműves példányt például potom 50 ezer euróért árulják:

0294434824001
Fotó: autoscount24.de

Egy Magyarországon forgalomba nem helyezett autó ideiglenes rendszámtábláját szerelte át autójára az a 25 éves bissei férfi, akit január 1-jén délután ellenőriztek a rendőrök Pécsett egy benzinkúton. A férfi gyanúsítotti kihallgatásán elmondta, hogy két autót hozott be külföldről, azonban csak az egyikre igényelt ideiglenes rendszámtáblát. Az autót időközben eladta, viszont az ideiglenes rendszámtáblát megtartotta, és átszerelte a másik autóra, majd azzal közlekedett.

A férfi ellen egyedi azonosító jellel visszaélés miatt nyomoznak a rendőrök.

A Thrasher az egyik legrégebbi és legjobb deszkás nyomtatott (és online) újság. Ez a kép az Erzsébet híd pesti hídfőjénél készült, Louie Barletta osztotta meg az instagramján.