Gerzson
1 °C
10 °C

Domschitz Mátyás

gyakornok Gazdaság

Nem úszhatnak melegek a MOM uszodában Nem úszhatnak melegek a MOM uszodában

Egy LMBTQ sportegyesületet utasítottak el, az Egyenlő Bánásmód Hatóság eljárást indított.

tegnap, 17:21

Újabb francia rendőrről derült ki, hogy gumibotot nyomott egy férfi fenekébe

Pár hete zavargások törtek ki egy ilyen esetnél.

tegnap, 13:20


Hősies cselekedetet hajtottak végre szombaton a komáromi városi rendőrök, írja a Bumm.sk.

Ujj Ernő a városi rendőrség parancsnokhelyettese arról értesítette a helyi sajtót, hogy szombaton délután 5 óra körül két járőr észrevett egy furcsán viselkedő 50 év körüli férfit a Duna fölötti Erzsébet híd korlátján. Mire odaértek a férfihez, belevetette magát a folyóba. A rendőrök ezután a parthoz siettek, beugrottak a vízbe és sikerült élve kimenteniük a férfit fagyos Dunából, akiről utána a szolgálati autójukban gondoskodtak, nehogy kihűljön. A helyszínre érkező mentő a férfit azonnal a kórházba szállította.

A Délmagyaron jelent meg egy "Kő' kenyér? Felvágás után szembesültünk a rendhagyó töltelékkel" című írás, amit muszáj elejétől a végéig idézni:

"Az egészséges életmód jegyében ásványi anyagokkal dúsították készítői ezt a kilós félbarna kenyeret, csak az ásványi anyagok eloszlásával van egy kis gond. Vasfogak előnyben."

1280
Fotó: Farkas Judit / délmagyar.hu

New Hampshire-ben az egyik Burger Kingben két alkalmazott titokban füvet árult a pult alól. Aki kocsiból rendelt és "extrán ropogós sültkrumplit" kért az ételei mellé az, annak a zacskójába a 20 éves Garret Norris és az egy évvel fiatalabb Meagan Dearborn betett egy csomag marihuánát is.

image.png

A vásárlók pedig annyival többet fizettek az autós kiszolgálás pénztáránál, amennyi füvet rendeltek. Miután a rendőrök fülest kaptak az éttermi dílerkedésről, civil ruhában vettek tőlük marihuánát, így tetten érték a két fiatalt.

Norrist kábítószer birtoklásával és árusítással, Meagan Dearbornt, az étterem műszakvezetőjét pedig a terjesztés elősegítésével gyanúsítják, bár utóbbi azt állítja, hogy nem tudott a drogokról. (AOL)