Bence
10 °C
25 °C

Domschitz Mátyás

újságíró Politika

Soha nem látott rakétákat fedeztek fel észak-koreai propagandafotókon Soha nem látott rakétákat fedeztek fel észak-koreai propagandafotókon

Nagyobb a hatótávolságuk, mint a korábbiaknak.

2 órája

Ötezer tonna élelmiszert mentett meg az Élelmiszerbank

A szervezet célja, hogy csökkentse az élelmiszerpazarlást és az éhezők számát.

3 órája

Az Independent írja, hogy a https://www.facebook.com/ads/preferences linkre kattintva könnyen kideríthetjük, hogy mit gondol rólunk a Facebook. Pontosabban a cég algoritmusa, ami megpróbálja a kedveléseink és mindenféle aktivitásunk alapján megtippelni, hogy mi az, ami érdekel minket, és milyen cikkeket, felhasználói tartalmakat és hirdetéseket érdemes belepakolnia a hírfolyamunkba.

Kattintás után a Továbbiak fülről legördülő az Életstílus és kultúra almenüt kell kiválasztani, és az algoritmus máris kiadja a politikai preferenciákat.

Dél-Koreában épít új élményparkot az Éhezők viadala-filmeket gyártó Lionsgate filmstúdió, írja a Verge. A Disneylandhez hasonló Lionsgate Movie World a stúdió sikerfilmjeinek helyszíneit fogja megidézni, például

az Éhezők Vidala arénáját.

A Lionsgate sajtóközleménye szerint a látogatók átélhetik a filmek jeleneteit.

A tervek szerint a vámpíros-romantikus Alkonyat mellett a bűvészkedő tolvajokról szóló Szemfényvesztők-filmek és a készülő Robin Hood mozi is külön parkrészt kap majd.

A Rockstation blogon jelent meg egy cikk egy magyar metálbogárról. A blog egy Facebook-videót linkelt be, amiben néhány magyar kamaszgyerek vezet be egy gyanútlan bogarat a deathcore világába.

bogar

A videó a hibátlan

höhö, csápol

szóviccel kezdődik, de a legjobb, hogy a bogár ezután, mintha érezné, hogy most aztán rajta a világ szeme, úgy kezdd el headbangelni, mintha nem lenne holnap.

 A videó nem friss egyébként, 2011-es változat is van belőle a YouTube-on 25 ezres nézettséggel, de a most felkapott verziója múlt héten került fel egy metálos Facebook-oldalra, ahol már 12 milliós megtekintésnél jár.