Orsolya
7 °C
10 °C

Dull Szabolcs

szerkesztő/újságíró Politika

Megnézheti, hogy csaptak le a TEK-esek a robbantóra Megnézheti, hogy csaptak le a TEK-esek a robbantóra

Láthatjuk, hogy ártalmatlanítják a lila pólós férfit, majd a furgonba tuszkolják. TEK-es akció a javából.

tegnap, 12:37

Magyar, büntetlen és vidéki a Teréz körúti robbantó Magyar, büntetlen és vidéki a Teréz körúti robbantó

Hivatalosan is megerősítették az elfogását. Szerda délután Keszthelyen csaptak el rá a TEK-esek. Nem működik együtt a hatóságokkal, nem tett vallomást. Újabb bűncselekményre készülhetett.

tegnap, 11:12

A jobbikos polgármesterre egy fideszes helyettest tukmált rá a kormányhivatal

Devecseren tavaly november óta nincs alpolgármester.

október 19. 22:04

Mindig szórakoztató szembesülni azzal, amikor vezető politikusok lebuknak, hogy nem is ők kezelik a Facebook-oldalukat. Hiszen ha Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter maga posztolta volna a "Családi nap Geliben, tökfaragással, egy kis esővel..." című bejegyzését, aligha egy MSZP vezetőt tett volna ki illusztrációként.

Márpedig Varga családi hétvégéjének egyik fotóján Tüttő Kata, az MSZP elnökségi tagja szerepel, gyerekeivel és két tökkel. 

Tüttő a saját oldalán annyit reagált, hogy a családjaik között mély szakadék tátong. "Persze lehet, hogy ez egy felhívás a kapcsolataink szorosabbá tételére, de szerintem nem mi leszünk a magyar politikai élet Rómeó és Júliája."

tüttő

Lázár az előbb bejelentette, hogy az alaptörvény módosítása miatt Orbán Viktor találkozik az ellenzéki pártok vezetőivel külön is. Pénteken erről egyeztet Molnár Gyulával, az MSZP elnökével, jövő héten pedig Vona Gábor Jobbik-elnökkel. Az MSZP-elnökkel való egyeztetés azért érdekes, mert a párt már bejelentette, hogy nem asszisztál az alkotmánymódosításhoz. De akkor miről fognak egyeztetni? Hamarosan kiderítjük.

Ezzel véget ért az azonnali kérdések órája, Orbánnak és Matolcsynak sem kell több kérdésre válaszolnia. Ezzel zárjuk a közvetítésünket.