Dániel, Daniella
18 °C
32 °C

Dull Szabolcs

szerkesztő/újságíró Politika

Gigantikus Kósa-Harrach vitát rendeztek Tusványoson Gigantikus Kósa-Harrach vitát rendeztek Tusványoson

Kósa szerint nem szabad a 2002-es kampányt megismételni. Harrach szerint viszont nem szabad a 2002-es kampányt megismételni. Ilyen vitát még nem látott.

4 órája

2,1 gyereket akar a kormány családonként 2030-ra, de ehhez az emberek is kellenek 2,1 gyereket akar a kormány családonként 2030-ra, de ehhez az emberek is kellenek

Jövőre szabályozzák a családbarát minősítést is az éttermeknek, fesztiváloknak, derült ki Tusványoson.

11 órája

Folytatja a negatív kampányt a Fidesz, mert működik Folytatja a negatív kampányt a Fidesz, mert működik

Jobban rámozdulnak a Facebookra, digitális munkatársakat küldenek a fideszes jelöltekhez, hogy segítsenek posztolni, derült ki Tusványoson.

tegnap, 13:45

Egy választási kampányban ki kell használni, ha a jelöltnek születésnapja van. És az újabb kancellári ciklusára készülő Angela Merkel a jelek szerint ezt mindenkinél jobban tudja. 

A 63. születésnapját a munkatársai nemcsak pár egyszerű "alles Gute zum Geburtstaggal" intézték el, hanem énekeltek is neki, a kulturális államminiszter pedig nyilvánosan meg is ajándékozta a Nők a kultúrában és médiában fórumon.

Köszönjük a figyelmet! Nemsokára jelentkezünk külön írásos, képes, videós összefoglalóval.

A kordonok itt távolabb a mellékutcákban vannak. Ezután az útvonal az előbb bejelentett információk alapján: Bajcsy-Zsilinszky út-József Attila utca-Lánchíd-Várkert Bazár.