Olga, Liliána
19 °C
30 °C

Dull Szabolcs

szerkesztő/újságíró Politika

Az LMP vezetői bojkottálják Orbán kvótanépszavazását Az LMP vezetői bojkottálják Orbán kvótanépszavazását

Ez azért hír, mert Szél Bernadett tusványosi fellépését félreértelmezték. Nem hódolt be Orbánnak.

10 órája

Titkos utasítás alapján ellenőrzik a népszavazási aláírásokat Titkos utasítás alapján ellenőrzik a népszavazási aláírásokat

A választási iroda cikkünk megjelenése után megmutatta, mi alapján nézi az MSZP-s aláírásokat.

tegnap, 12:09

Orbán Viktor eltemette a nyugati világot Orbán Viktor eltemette a nyugati világot

Az európai vezetés megbukott, Magyarországon jobb a perspektíva, mint nyugaton. Orbán Viktor Tusványoson keményen beleszállt a nyugati berendezkedésbe, és kijelentette: Donald Trumpnak drukkol.

július 23. 12:25

Sok Orbán-beszédet hallottam már, de a tusványosinak van egy olyan különlegessége, hogy a közönség mély csendben hallgatja. A résztvevők láthatóan nagyon figyelnek, meg sem pisszennek, néha eszmélnek csak fel, amikor elkezd tapsolni, vagy halkan kuncogni azon, hogy Orbán nem talál egy adatot a papírján.

Orbán Viktor előtt Tőkés László püspök beszélt az erdélyi autonómiatörekvés indokairól és aktualitásáról. A beszéd legpikánsabb része az volt, amikor Tőkés név szerint megdicsérte Szili Katalint, az egykori MSZP-s elnökhelyettest házelnököt, aki azóta már ugyebár tábort váltott, és most Semjén Zsolt mellett dolgozik. Tőkés üdvözölte, hogy miniszterelnöki megbízottként harcol az autonómiáért.

A tűző nap ellenére is nagyjából ezren kijöttek élőben hallgatni Orbánt. Pedig a nagyszínpad előtte részen semmilyen árnyék nincs, maximum a magyar, székely és Fidesz-zászlók vetnek némi árnyékot.