Ákos, Bátor
1 °C
12 °C

Dull Szabolcs

szerkesztő/újságíró Politika

Ha elérik a bűvös számot, Orbán Viktor újra alkotmányozhat Ha elérik a bűvös számot, Orbán Viktor újra alkotmányozhat

Mekkora előny kell a Fidesznek a kétharmadhoz? Mennyire lefutott 2018? Egy politológus mandátumkalkulátorral kiszámolta.

14 órája

Csak szabadságot kért, aztán felmondott, vádemelés lett a vége Csak szabadságot kért, aztán felmondott, vádemelés lett a vége

A tűzoltó csak a beteg apját akarta ápolni, szabadságot nem kapott, hát felmondott. Így kezdődött a kálváriája, a felmondása körülményeit az ügyészség nyomozta, és most bíróság elé kell állnia. Megúszhatja?

február 23. 14:39

Lázár: Belátható időn belül nem fogunk olimpiát rendezni Lázár: Belátható időn belül nem fogunk olimpiát rendezni

Az olimpia lefújásáért a baloldal a felelős, új posztot kaphat a Fidesz egyik alelnöke. Nem ehet szemetet az, aki szegényebb. Kormányinfó.

február 23. 13:48

Megrázó fotókat küldött egy olvasónk arról, hogy a muraszemenyei bányatóban rengeteg hattyú tetemét találta. Olvasónk azt írta: "Először február 12-én vettem észre akkor 16 tetem volt, másnap jeleztem először az illetékes hatóságnál, és aztán naponta több madár pusztult el. Most hétfőn már 40 darab tetem gyűlt össze, ismét jeleztem, és idáig semmi."

16839557 1846451258939373 894037042 n
Fotó: Olvasói fotó

A továbbiakról külön cikkekben számolunk be. Köszönjük a kitartó figyelmet!

Vona Gábor személyes érintettség miatt szót kért, ám Kövér László házelnök nem látta indokoltnak, hogy szót kapjon "a szoknyás hasonlat" után sem. Közben Orbán Viktor kisétált az ülésteremből.

Végül Kövér szavazásra bocsátotta a kérdést, ám a parlamenti többség úgy döntött, Vona ne kapjon szót.