Gáspár
14 °C
30 °C

Dull Szabolcs

szerkesztő/újságíró Politika

Hiába választják meg polgármesternek, azonnal le kell mondatni Hiába választják meg polgármesternek, azonnal le kell mondatni

Fura jogi helyzet érik Gyömrőn. A börtönre ítélt polgármester újra elindul a választáson. Szerinte maradhat, ha megválasztják, de mást mond a kormányhivatal és a bíróság.

augusztus 25. 11:30

A közmédia leépülésén kesereg Orbán főtanácsadója A közmédia leépülésén kesereg Orbán főtanácsadója

Szőcs Géza úgy kritizálja a Liget-projektet és a bürokrácia bestialitását, mintha ellenzéki politikus lenne.

augusztus 25. 07:11

Példaértékűnek tartja a kormány Bayer Zsolt újságírói tevékenységét Példaértékűnek tartja a kormány Bayer Zsolt újságírói tevékenységét

Pedig Bayert többször is megbüntette ezért a médiahatóság. Megjelent a hivatalos indoklás.

augusztus 22. 18:35

Nem tudni, honnan jött, hová tart, de olvasónk elcsípte a pillanatot, amikor egy róka Budapest egyik legforgalmasabb kereszteződésénél, a BAH-csomópontnál pihent meg.

unnamed
Fotó: Olvasói fotó / Index

Az M3-as Budapest felé vezető oldalán Gödöllő térségében fotózta egy olvasónk ezt a lángoló autót. Több információnk egyelőre nincs, mi történhetett. Mindenesetre vigyázzon, aki arra jár!

FRISSÍTÉS!

A katasztrófavédelem közölte, hogy a 31-es kilométerszelvénynél gyulladt ki a kocsi. A gödöllői hivatásos tűzoltók rövid időn belül eloltották a lángokat.

"288 pontot ugrottam februárban itt, Rióban, amivel kikerültem az olimpiára, most 289 ponttal lehetett bekerülni a középdöntőbe, tehát abszolút reális volt, hogy továbbjussak. Igazából, mióta 10 métert ugrok, ez az egyik legrosszabb versenyem" - értékelt könnyeivel küszködve Kormos Villő, aki a toronyugrók selejtezőjében 27. helyen végzett, így nem jutott elődöntőbe.

Sok mindenre lehetne fogni, de ezt én rontottam el.

Elmondta még, hogy a negyedik gyakorlatával, amelyre ezúttal a legmagasabb pontszámot kapta, voltak problémái még egy éve, mert mint elárulta: "egyszer eltévedtem benne versenyen és nagyon nagyot estem". "Attól eléggé tartottam, talán azért sikerült az a legjobban" - tette hozzá.

Az utolsóról pedig, amely a legkevesebb pontot érte, azt mondta, hogy pár napja öt méteren ennél az ugrásnál lecsúszott a lába és "abból is esett egy arcosat". "Nagyon tartottam tőle, hogy nehogy megint lecsússzon a lábam. Lehet, hogy ez az egész befolyásolta a többi ugrást is. Igazából azt sajnálom, hogy a két legjobb ugrásomat, az első kettőt is elrontottam" - mondta Kormos.